1001 nacht kleding kopen? - Confettifeest.nl

Duik in de wereld van 1001 nacht kleding, geïnspireerd door de rijke verhalen uit Arabische landen en het Indiase subcontinent. Beroemde verhalen zoals Aladdin en de wonderlamp, Sinbad de zeeman, en Ali Baba en de veertig rovers brengen deze traditionele kleding tot leven. Beleef het plezier van deze tijdloze thema's op je volgende themafeest of carnaval.


Lees meer…

21 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Heldere communicatie

Populaire 1001 Nacht Karakters

Verkleed je als de iconische Jasmine uit Disney's Aladdin of als een majestueuze oliesjeik. Onze collectie bevat authentieke outfits die de essentie van 1001 nacht vastleggen, ideaal voor zowel dames als heren die willen schitteren op elk feest. Van prinsessenjurken tot machtige farao kostuums, elk stuk is ontworpen om een indrukwekkende verschijning te garanderen.

De Oorsprong van 1001 Nacht Verhalen

De oorspronkelijke 1001 nacht verhalen, vol met mysterie en romantiek, waren oorspronkelijk niet erkend als serieuze literatuur in de Arabische wereld. Dit veranderde toen een Britse avonturier in 1850 een ongekuiste vertaling publiceerde, wat destijds tot controverse leidde vanwege de erotische elementen in de verhalen.

Creëer Jouw Perfecte 1001 Nacht Look

Ons assortiment aan 1001 nacht kleding biedt iets speciaals voor iedereen. Kies bijvoorbeeld voor ons verleidelijke Prinses Jasmine kostuum of het statige Farao kostuum Luxe. Maak je outfit compleet met passende 1001 nacht sieraden en accessoires zoals een buikdansset om de magie van het Oosten tot leven te brengen.

Bestel Jouw 1001 Nacht Kleding bij Ons

Ben je klaar om je te transformeren in een karakter uit een van de meest betoverende verhalen van de wereld? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan 1001 nacht themakleding en accessoires. Perfect voor themafeesten, carnaval, of zelfs een magisch getint avondje uit.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek kostuums aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van dieren tot beroepen, pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in gekkigheid of accessoires voor alle feestthema's!
Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!