1001 nacht kleding kopen? - Confettifeest.nl

1001 nacht kleding is bekend uit de eeuwen oude verhalen, die uit verschillende Arabische landen en deels uit het Indiase subcontinent komen. De meest be…


Lees meer…

13 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Grote voorraad

kende verhalen van 1001 nacht zijn de verhalen Aladdin en de wonderlamp, Sinbad en de zeeman en Ali Baba en de veertig rovers. 1001 nacht was ook het thema van één van de leukste edities van de toppers de afgelopen jaren! Daar waren veel mensen verkleed als oliesjeik en als Jasmine van Aladdin. De oliesjeik kostuums deden het goed omdat het uit het Arabische thema komt. Maar het is natuurlijk geen echt 1001 nacht kostuum. Maar ach wat zou het? als er maar plezier gemaakt word! Jasmine is de Arabische prinses van Disney's Aladdin film uit 1992. De verkleedkleding van Jasmine is vaak sexy. Maar dat is ook zo bedoeld, want van oorsprong zijn de 1001 nacht verhalen enig zins erotisch getint.

Wist je dat?

De oorspronkelijke verhalen werden tot in de twintigste eeuw niet gezien als echte literatuur, in tegenstelling tot in Europa. Een Britse avonturier en ontdekkingsreiziger publiceerde in 1850 een ongekuiste vertaling en daardoor werd hij van pornografie beschuldigd.
Ja oke leuk hoor, die geschiedenis maar...

HELP?! Wat moet ik aan?!

Het thema 1001 nacht is een perfect thema voor een onvergetelijk thema feest, carnavalsfeest of ander te gek feest! Je kunt alle kanten op in de 1001 nacht kleding, lekker combineren met 1001 nacht sieraden, 1001 nacht sprookjes en 1001 nacht verhalen.
Trek bijvoorbeeld ons prachtige Prinses Jasmine kostuum aan loop de ruimte binnen en geef een sexy magische sfeer aan het feest door de Buikdans set te dragen in de sprookjes sferen en 1001 nacht kleding. Niet alleen voor vrouwen is er heel veel keus in het 1001 nacht thema en 1001 nacht kleding maar ook voor mannen hebben wij een ruim assortiment aan 1001 nacht kleding!
Bijvoorbeeld het opvallende Farao kostuum of de prachtige Egyptische Faro kostuum Luxe!

Een terugblik naar een onvergetelijke avond

In de verte klinkt het geluid van trommels, het dreunt door de grond heen en verleid me ernaartoe te gaan. Ik loop door de bergen op zoek naar dit geluid, naarmate ik dichterbij kom hoor ik stemmen, mensen zingen, het rinkelen van belletjes en klinkende glazen. Er verschijnt een hoge poort met lichtjes met daarachter een verlicht pad. Terwijl ik door de poort loop zie ik een dansvloer met mensen in prachtige 1001 nacht kleding. Vrouwen dragen sexy 1001 nacht kleding en iedereen ziet er prachtig uit. Ik ga aan de bar staan, een vrouw en een man naast mij draaien zich naar mij toe, ze zien er waanzinnig uit. Een mysterieuze tule lap hangt voor de ogen van de vrouw en de man draagt een lang 1001 nacht gewaad. De magie spat er van af en ik vraag waar ze deze prachtige kostuums vandaan hebben. Ze fluisteren in mijn oor; Confetti feest......

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek kostuums aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van dieren tot beroepen, pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in gekkigheid of accessoires voor alle feestthema's!
Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!