Witte zombie kleurlenzen - Confettifeest.nl

Witte kleurlenzen kopen voor 9,95 euro!

Witte kleurlenzen kopen is leuk voor carnaval,…


Lees meer…

610 artikelen  

filters

Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad
Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd

voor feestjes of voor andere gelegenheden waarbij u verkleed komt. Onze witte kleurlenzen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd in overeenstemming met de EU cosmetica richtlijnen. De witte kleurlenzen worden vaak gedragen met Halloween. Ze zijn erg populair bij mensen die verkleed gaan als zombie. Vandaar dat wij de witte lenzen ook kleurlenzen zombie wit hebben genoemd. Na opening zijn de lenzen 1 week lang dagelijks te gebruiken. U kunt uw witte kleurlenzen kopen via de webshop of in onze winkel in Groningen.

Witte daglenzen

Nieuw dit jaar in ons assortiment zijn de daglenzen. Wij hebben de daglenzen in alle populaire kleuren. Aangezien de meeste mensen de kleurlenzen maar één keer dragen bij een feestje is het nog voordeliger om voor de dag lenzen te gaan. U hoeft zich niet druk meer te maken om het moment dat u een beetje aangeschoten van uw feestje komt om de lenzen goed op te bergen. U kunt de dag kleurlenzen gewoon in de prullenbak gooien na gebruik.

Witte kleurlenzen kopen?


De laagste prijs en wanneer u voor 16:00 besteld, de volgende werkdag al in huis! Dus op korte termijn witte kleurlenzen nodig? Bij ons bent u aan het goede adres!

Koop uw Witte kleurlenzen al vanaf 9,95 euro!