Witte zombie kleurlenzen - Confettifeest.nl

Witte kleurlenzen kopen voor 8,95 euro!

Witte kleurlenzen kopen is leu…


Lees meer…

606 artikelen  

filters

Laagste prijsgarantie
Grote voorraad
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug

k voor carnaval, voor feestjes of voor andere gelegenheden waarbij u verkleed komt. Onze witte kleurlenzen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd in overeenstemming met de EU cosmetica richtlijnen. De witte kleurlenzen worden vaak gedragen met Halloween. Ze zijn erg populair bij mensen die verkleed gaan als zombie. Vandaar dat wij de witte lenzen ook kleurlenzen zombie wit hebben genoemd. Na opening zijn de lenzen 1 maand lang dagelijks te gebruiken. U kunt uw witte kleurlenzen kopen via de webshop of in onze winkel in Groningen.

Witte daglenzen

Nieuw dit jaar in ons assortiment zijn de daglenzen. Wij hebben de daglenzen in alle populaire kleuren. Aangezien de meeste mensen de kleurlenzen maar één keer dragen bij een feestje is het nog voordeliger om voor de dag lenzen te gaan. De daglenzen zijn maar € 7,95. U hoeft zich niet druk meer te maken om het moment dat u een beetje aangeschoten van uw feestje komt om de lenzen goed op te bergen. u kunt de dag kleurlenzen gewoon in de prullenbak gooien na gebruik.

Witte kleurlenzen kopen?


De laagste prijs en wanneer u voor 16:00 besteld, de volgende werkdag al in huis! Dus op korte termijn witte kleurlenzen nodig? Bij ons bent u aan het goede adres!

Koop uw Witte kleurlenzen al vanaf 7,95 euro!