Spooktocht kleding voor dames heren en kinderen - Confettifeest.nl

Spooktocht kleding voor kinderen en volwassenen vind je bij Confettifeest.nl. Wij hebben de meest enge horror kostuums om je avond nog spannender te make…


Lees meer…

188 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk
Grote voorraad
Heldere communicatie

n. Je kunt in onze kostuums ook de rollen omdraaien en de organisatoren laten schrikken! Zo kun je natuurlijk een heel kostuum aanschaffen , maar hebben we ook genoeg losse accessoires om een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eng clownsmasker met een bebloede bijl! Of een cape met dracula tanden en witte kleurlenzen. Kijk voor ons complete horror assortiment bij onze Halloween producten. Wij hebben kleding voor kinderen en volwassenen. Want van jong tot oud, iedereen houdt wel van een beetje spanning in zijn of haar leven! Dus waar wacht je nog op?! Ga die uitdaging aan en schrijf je in voor een spooktocht bij jou in de buurt!

Spooktochten in Nederland

In Nederland zijn de spooktochten steeds populairder aan het worden. Zo worden er in veel dorpen spooktochten georganiseeerd. Maar zijn er ook profesionele bedrijven die spooktochten organiseren. De spooktochten zijn er veel in verschillende varianten. Zo kun je bij enkele bedrijven kiezen voor bijvoorbeeld zombie tochten, virus tochten, horror tochten of kinder tochten. Voor de kinderen wordt er dan meestal een spannend verhaal verteld, en is het misschien iets minder eng. Maar spannend is het zeker! Bij de volwassen tochten gaan alle remmen los en worden alle trucs uit de kast gehaald om je zo bang mogelijk te maken. De georganiseerde tochten zijn leuk voor bedrijfsuitjes of bijvoorbeeld teamuitjes met je sport team.