Kerstjurkjes kopen? Confettifeest.nl

Kerstjurkjes zijn perfect voor als er een magische kerst vloed over de wereld komt.
Je ruikt de geur van lekker eten, van vers getapt bier, lekkere wijnen en de wereld is vervuld met gezelligheid.
Ga je de hele avond lekker onder de kerstboom zitten? Of kerst liedjes zingen? Of gewoon keihard feesten met kerst? Dan wil je er natuurlijk stralend uitzien!


Lees meer…

4 artikelen  

filters

Kerstjurkjes kopen?

Bij ons vind je mooie kerstjurkjes voor een lage prijs!
Ga je samen met een man? Dan verkopen wij ook kerstmanpakken of voor wat sjieker, kerst colberts!
Voel je de kerstster van de avond in deze kerstjurkjes of draag een jaren 20 jurkje, ook perfect voor de kerst!

Accessoires voor bij uw kerstoutfit


U kunt een jurk aantrekken, dan bent u al helemaal klaar voor de kerst maar het is natuurlijk ook de tijd van het jaar om je even helemaal uit te leven! En dat kan ook bij ons! Wij verkopen namelijk niet alleen gekke feestkleding en kerstjurkjes maar ook bijvoorbeeld sjieke handschoenen, parelkettingen, pruiken, prachtige nepwimpers. Go for it & leef je lekker uit!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80's, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retouneren!