Kerst make up kopen? Confettifeest.nl

Heb je nog geen idee wat je met je make-up moet voor kerst? Geen paniek! Wij hebben een paar ideetjes voor je op een rijtje gezet!


Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug

Kerst make up

Bij kerst make up denken wij aan glitter, glitter en nog eens GLITTER. Want met glitter kan het eigenlijk nooit verkeerd. Zo kan jij lekker shinen met je kerst make up en kan je gewoon even voor een keer helemaal los gaan. Maar we hebben ook nog eens een goede onderbouwing, want wat blijkt nou? De nummer 1 kerst make up trend voor 2019 bestaat uit.... jawel, je voelt het misschien al wel aankomen.. Juist ja! Glitter oogschaduw! Kijk daar heb je de glitters al, dus ga je gang.. Haal een potje glitters in huis en jij bent ready to go!

Kerst make up 2019

We hebben het natuurlijk al even over glitters gehad, daarmee zit je natuurlijk altijd goed. Maar wat dacht je van een rode lippenstift? Of gekleurde nep wimpers? Je kan het in ieder geval zo gek maken als jij wilt. Jouw kerst make up van 2019 zit in ieder geval goed. Misschien heb je wel een themafeestje? En mag je ook nog eens lekker fout gekleed.. Combineer dan gewoon de gekste kleuren bij elkaar en maak er een feestje van op je gezicht!

Kerst make up trends

Elle heeft een heel artikel geschreven over de kerst make up trends van 2019. Want ja, als je het allemaal even niet meer weet.. Dan zoek je toch gewoon wat inspiratie? Wij hebben in ieder geval de volgende trends eruit geplukt die wij toch even willen benoemen:

1. Glitter oogschaduw
Zoals eerder al genoemd staat op nummer 1 glitter oogschaduw. Haal een potje glitters in huis en ga maar lekker los, want jij bent degene die gaat glitteren tijdens kerst!

2. Knallend rode lippen met naturelle oog make up
Simpel, sexy en elegant tegelijk. Een rode lippenstift doet het altijd goed en met name tijdens de feestdagen. Ga jij namelijk voor een van onze kerstjurkjes? Dan hoort daar natuurlijk een rode lippenstift bij!

6. Ga voor goud
Rood, groen en goud zijn natuurlijk de kenmerkende kleuren tijdens kerst. Nu heb je ook nog eens een extra reden om voor goud te kiezen aangezien dit een van de kerst make up trends is.

13. Glitterlippen
We hebben het gezegd toch? Bij kerst make up denken wij aan GLITTER. Zie hier nummer 13 in de lijst glitterlippen. Speciaal daarvoor hebben wij een hele mooie gouden lippenstift. Perfect toch?

Ben je benieuwd naar alle kerst make up trends van 2019? Je kan ze hier vinden! We hopen dat wij je toch nog een paar tips hebben kunnen geven! We wensen je natuurlijk veel plezier bij het toebrengen van je kerst make up.

* Dit zijn de trends voor het jaar 2019, die in 2018 al zijn gepubliceerd. Maar wij vinden ze perfect voor de kerst make up trends van 2019!