Jaren 30 kleding kopen? - Confettifeest.nl

staan net als de jaren 20 bekend van de mannen in pak en vrouwen in prachtige jurken.
Het jaren 30 thema komt veel voor en is een perfect thema voor een bijzondere avond!


Lees meer…

24 artikelen  

filters

Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd


Wat is de mode van de jaren 30 precies?

In de jaren 20 en 30 waren er grote veranderingen in de mode die voor maatschappelijke veranderingen zorgde. De rol van de vrouw veranderde hard, ze begonnen steeds meer buitenshuis te werken, ze werden zelfstandiger en dit zag je terug in de mode.
De kleding veranderde van strakke korsetten naar losse japonnen zodat de vrouwen zich goed konden bewegen tijdens werk. Deze jurken werden bewerkt met prachtige kralen en sierlijke details.

Omdat de jaren 30 mode zo prachtig is, verkopen wij veel jaren 30 jurken en accessoires!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80's, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retouneren!