Jaren 20 jurkjes kopen? - Confettifeest.nl


Jaren 20 jurkjes zijn perfect voor een onvergetelijke avond! Waan je terug in het gevoel van de jaren 20; elegante vrouwen in gedetailleerde jaren 20 j…


Lees meer…

24 artikelen  

filters

Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Laagste prijsgarantie


urkjes, charmante mannen in jaren 20 pakken, parelkettingen, fluwelen handschoenen, jaren 20 haarbanden en boa's en prachtige decors in jaren 20 stijl.

In de jaren 20 jurkjes gingen ze met spannende details werken. Zoals; transparante stoffen, zijdefranje, open ruggen en er kwam verschil in lengte in de jaren 20 jurkjes.

De rol van de vrouw in de jaren 20

De rol van de vrouw veranderde enorm in de jaren 20. In de oorlog waren de mannen veel van huis en de vrouwen thuis, maar ze gingen steeds meer buitenshuis werken. De vrouwen droegen eerst adembenemende korsetten in de jaren 20 maar gingen in de jaren 20 stijl meer kleding dragen waar ze lekker in konden bewegen en werken.
Dit waren eerst losse japonnen en vervolgens werden dit steeds prachtigere jaren 20 jurkjes met speciale details zoals glazen kralen. In de jaren 20 stijl was het ook in om een jongens achtig figuur te hebben. Vrouwen bonden zelfs hun borsten en billen in om het platter te laten lijken en knipte hun lange haren kort naar een bobline.

Wat draag je bij een jaren 20 jurkje?

Naast het sigarettenpijpje waren lange sjaals, boa's, veren en kettingen ook onmisbare accessoires. Chanels handelsmerken waren o.a. haar imitatiejuwelen, de lange snoeren van neppe parels want zoals Chanel zei 'Sieraden moeten een vrouw sieren, ze hoeft er niet rijk door uit te zien'.

Jaren 20 jurkjes kopen?

Wij verkopen naast de jaren 20 jurkjes ook prachtige accessoires, zoals Chanel's handelsmerk verkopen wij de parelkettingen imitatiejuwelen, de satijnen handschoenen, het sigarettenpijpje en de prachtige, bij ons goedkope jaren 20 haarband en boa's. Om je jaren 20 jurkje helemaal af te maken, verkopen wij ook volle nepwimpers en jaren 20 pruiken voor een lage prijs!

Waarom zou je iets kopen bij confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80's, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retouneren