Halloween pruiken kopen? - Confettifeest.nlOeh yes! Het is eindelijk tijd voor Halloween pruiken! Halloween pruiken zijn fantastisch want zodra je een Halloween pruik opzet, voel je je hele…


Lees meer…

17 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Heldere communicatiemaal dat personage. Het is net even die finishing touch aan je Halloween kostuum op een Halloween feest of Halloween thema feest!
De Halloween pruiken kun je natuurlijk gebruiken voor dat ene Halloween feest maar je kunt de pruik ook combineren bij verschillende personages. Heb jij bijvoorbeeld met Oud en nieuw ook nog een fantastisch carnavalsfeest of verkleedfeest met een thema? Dan kun je je Halloween pruik ook mooi gebruiken voor een ander personage!
Neem bijvoorbeeld de Wednesday Addams pruik, deze is ook perfect als je een Indianen thema feest hebt of als je als schattig schoolmeisje verkleed wilt gaan naar een themafeest!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek cartoon kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers! Ook raden wij aan dat als je langs komt in de winkel even een kijkje te nemen tussen de fopspullen, voordat je het weet lig je helemaal in een deuk!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!

Neem bijvoorbeeld deze zwarte bobline pruik die perfect is voor een jaren 20 feest, als je als Mia wallace verkleed wilt gaan of als Fredina Kreuger met Halloween: