Halloween decoratie kopen? - Confettifeest.nl

Geef jij een Halloween feest? Dan maakt Halloween decoratie jouw Halloween feest helemaal af. Wij raden ook zeker aan lekker los te gaan binnen de Hallo…


Lees meer…

72 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Grote voorraad
Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd
Al 28 jaar een feestwinkel
Niet goed, geld terug

ween decoratie! Enorm veel mensen zijn bang voor spinnen, neem dan bijvoorbeeld onze spinnenwebben! En jahoor! Wij verkopen ze natuurlijk ook in Glow in the dark! WOAH! Dus wil jij iemand al in zijn broek laten piesen van angst als hij in de rij staat voor de wc? Dan is dat een hele goede!

Denk je van nou, spinnenwebben zijn de basis, ik ga voor het grote werk? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor ons Halloween decoratie skelet of de Halloween decoratie heks. WHA! Je schrikt je echt een hoedje als je deze ziet op een Halloween feest...

Halloween decoratie is super breed en je kunt veel combineren, ik zou zeggen... Kom maar op met Halloween want wij zijn er klaar voor!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! >>Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!