Full Sclera lenzen kopen? - Confettifeest.nl

De gekleurdeSclera jaarlenzen bedekken uw volledige oog. Sclera is de naam voor uw oogwit, vandaar dat deze lens de ''Full Sclera'' wordt genoem…


Lees meer…

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


d. De gekleurde Sclera lenzen zijn niet voor iedereen weggelegd. Het is natuurlijk geen gewone lens, dus het zal even wennen zijn om de sclera lenzen in uw oog te krijgen. Maar als de lenzen eenmaal in zijn, dan zie je er behoorlijk creepy uit! Zijn de gekleurde sclera lenzen u iets té groot? Dan hebben we ook mini gekleurde sclera lenzen. U kunt de lenzen na opening van de verpakking gedurende één jaar dragen, zo vaak als u wilt. De lenzen moeten s'nachts wel uitgedaan worden. En opgeborgen worden in een extra groot lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende vloeistof.

Gekleurde Sclera jaarlenzen kopen?

De full sclera kun je bij ons op de webshop kopen, maar als u ze eerst in het echt wilt zien dan kunt u ook even bij ons in de winkel in Groningen langskomen.

Soorten gekleurde Sclera jaarlenzen

De full sclera lenzen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, zo hebben we ze in het volledig zwart tot aan volledig rood. Hierbij zijn de volledige zwarte sclera lenzen elk jaar ontzettend populair om jouw halloween bezeten look of cosplay karakter compleet te maken. De gekleurde sclera lenzen worden ook in sommige films gebruikt, ze zijn bijvoorbeeld te zien in Underworld, Star trek en Evil dead.

Scleral of sclera lenzen?

Wanneer je op zoek bent naar gekleurde lenzen die uw gehele oog bedekken, dan bent u op zoek naar sclera lenzen. De scleral lenzen worden voor medische doeleinden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij mensen die erg droge ogen hebben.