Mni sclera jaarlenzen- Confettifeest.nl

De mini sclera lenzen zijn lenzen die iets groter zijn dan uw eigen iris en vallen op de externe sclera, het oogwit. Doordat de lenzen wat groter zijn, krijg je een bijzonder mooi effect. Het doet een beetje denken aan de Japanse manga stijl. De stijl die ook erg in is, onder de Japanse bevolking. Je ziet de mini sclera lenzen dan ook af en toe op duiken in de straten van Japan.


Lees meer…

0 artikelen  

Verwijder alle
filters

Geen resultaten.


Mini sclera kleurlenzen gebruiksaanwijzing

  • Was uw handen, en spoel ze af voordat u de kleurlenzen aanraakt
  • Controleer de houbaarheidsdatum op de verpakking
  • Leg de eerste lens op de palm van uw hand
  • Inspecteer de lens op oneffenheden, vuil en beschadigingen
  • Reinig de lens met lenzen vloeistof
  • Plaats de lens op het topje van uw vinger
  • Controleer of de lens niet is omgeklapt, dus verkeerd om zit, want dit kan het oog irriteren. Mocht dit zo zijn, verwijder dan de lens,spoel hem om met lenzenvloeistof, draai hem om en probeer het opnieuw
  • Kijk omhoog en hou de oogleden open met u vingers
  • Plaats voorzichtig de lens op het oog, zorg dat er geen lucht onder de lens komt, daarna de oogleden loslaten
  • Sluit langzaam het oog. Als er binnen een paar seconden een brandend gevoel optreedt. Is het mogelijk dat de kleurlens verkeerd om in het oog zit of dat ze vuil zijn. Als het probleem zich blijft voordoen, dient u een oogarts te bellen

Voor het slapen gaan moeten de uv lenzen uiteraard wel uitgedaan worden. U kunt de uv lenzen dan opbergen in een lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende lenzen vloeistof.

Tips voor het dragen van sclera lenzen

Als u nog nooit eerder sclera lenzen heeft gedragen, dan is het goed om eerst even te oefenen. Draag de lenzen de eerste keer niet langer dan 2 uur. Bouw daarna langzaam op tot maximaal 8 uur. Wanneer u van plan bent om make up op te doen, doe dan de lenzen in voordat u make up op doet. Op die manier voorkomt u dat lenzen vies worden door de make up.

Soorten kleurlenzen

De kleurlenzen zijn in verschillende soorten te krijgen. Zo hebben wij een collectie met daarin full sclera, mini sclera, uv, en gewone gekleurde lenzen. De full sclera lenzen bedekken uw volledige oog. De mini sclera zijn iets groter dan uw iris, met de mini sclera krijg je dus hele grote ogen. Zoals je ook vaak bij manga films ziet. Onze uv lenzen lichten op onder blacklight. De gewone kleurlenzen, zijn natuurlijk eigenlijk ook geen gewone lenzen. Die zijn verkrijgbaar in een grote variatie van kleuren. De meest verkochte lens is de zombie witte kleurlens.

Scleral of sclera lenzen?

Wanneer je op zoek bent naar gekleurde lenzen die uw gehele oog bedekken, dan bent u op zoek naar sclera lenzen. De scleral lenzen worden voor medische doeleinden gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij mensen die erg droge ogen hebben.