Dokter & zuster kleding kopen? - Confettifeest.nl

Yes! Dokter & zuster kleding! Dokter en zuster kleding is helemaal perfect als jij een carnavalsfeest hebt met een verkleedthema zoals bijvo…


Lees meer…

12 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Niet goed, geld terug

orbeeld beroepen maar ook voor het thema Proud to be fout is het helemaal perfect! Daarvoor kun je namelijk als bijvoorbeeld een Dirty dokter of zuster. Helemaal perfect!
Je kunt vele kanten op met het thema Dokter & zuster kleding! De wat meer sexy kant op of juist de wat serieuzere kant.

Heb jij een carnavalsfeest met het thema 'vroeger'?


Dan kun je ook heel goed met een groep gaan als Ja zuster nee zuster! Dit is een hele leuke en originele! We kennen het waarschijnlijk allemaal wel van vroeger, je lekker verkleden. Dit hoeft nooit te veranderen! Het is toch heerlijk om je te verkleden voor carnavalsfeesten of themafeesten? Wij vinden dat je nooit te oud word om je te verkleden. Vroeger speelde je ook al dokter en zustertje dus waarom nu ineens niet meer?! Wij verkopen dokters jassen maar ook complete dokter of chirurgen kostuums. Voor zusters hebben wij ook verpleegster jurkjes.
Heb jij een Halloween feest? Dan is het ook helemaal de shit om als zuster of dokter verkleed te gaan! De jassen en jurkjes worden dan onder het bloed gesmeerd en zo maak jij een super eigen Halloween kostuum! De chirurgen pakken kunnen ook niet ontbreken wanneer je in dit thema verkleed wilt! En om die reden verkopen wij ook goedkope chirurgen kostuums!

Dokter en zuster accessoires

Wilt u geen hele outfit? Dan hebben we ook genoeg losse accessoires zoals een stethoscoop of een zusters kapje. Of wil je je outfit compleet maken, dan is een leuke stethoscoop een goede toevoeging voor je doktersjas. En voor de dames een mooie zusters panty voor bij het jurkje!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval en disco, ren een rondje in een te gek carnavals outfit, kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.
Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's:

Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet en bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!