Carnaval Sale - Confettifeest.nl

YES Carnaval Sale! Nu kun je naar carnaval met een helemaal supersonisch te gek, te vet, te fantastisch carnavals outfit en daarbij meer geld uitgeven aan BIER! of aan WORST! Of aan nog meer anti kater dingen zodat je carnaval nog een beetje kunt overleven!


Lees meer…

70 artikelen  

filters

Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie

Iets met korting kopen is altijd leuk, net even wat leuker dan als je het voor de volle prijs koopt. Je kent het gevoel vast ook wel van dat jij dan dat helemaal te gekke kostuum hebt gekocht en het carnavalskostuum een week later in de kortings is. Ja en natuurlijk, heeft dan jouw beste vriend of vriendin dat carnavalskostuum in de kortings gekocht. Dat is gewoonweg niet leuk, dikke vette ruk. Ja.

Daarom hebben wij alvast voor carnaval deze pagina gemaakt met te gekke carnavalskostuums met korting! YES!

Hossende pepers of stralende discoballen

Nu heb je natuurlijk nog het Rijnlandse en het Bourgondische carnaval. Ja. Ben jij een echte kostuum liefhebber? Ben jij van het zelf maken? Het helemaal op dossen? Bloemen in je haar? Hoge hoeden? Stralen als een discobal? Dan is het Rijnlandse carnaval echt wat voor jou. Het toffe aan het Rijnlandse carnaval zijn de carnavalsoptochten, dit omdat het Rijnlandse carnaval dus zoveel tijd besteed aan kostuums en aan natuurlijk, de mooiste praalwagens. Je kijkt bij het Rijnlandse carnaval letterlijk je ogen uit!

Bij het Bourgondische carnaval kun je lekker hossen in je peperpak, trainingspak, bananenpak, alles mag en kan! Zolang je maar lekker uit je plaat gaat!

Bourgondisch carnaval

Waan je in de Goden en ga verkleed als charmante Griekse godin of lach je helemaal suf in een M&M kostuum! Je kunt alle kanten op met carnaval!

Je hebt het Bourgondische carnaval, ik dacht bij bourgondisch direct aan veel wijn, veel eten, dansen op tafel, zo is dat bij het carnaval in Brabant ook echt wel! Brabant valt namelijk onder het Bourgondische carnaval, net als Vlaams Brabant. Dat bourgondisch carnaval wordt eigenlijk een beetje gezien als het verzet tegen de gedwongen etiquette. Wat ik wel begrijp want ja, je wilt toch niet gedwongen op een bepaalde manier feest vieren?

Brabant staat bekend om zijn carnaval met Hollandse muziek, Hollandse typetjes en in veel dorpen wordt het dan ook zeer gewaardeerd als je een boeren kiel draagt met een zakdoek. Breda, den Bosch en Eindhoven zijn een stuk vrijer en eenvoudiger. Dus daar kun je lekker los gaan met de welbekende buispakken, gekleurde suits, al trek je een fel roze panty over je hoofd en een Tweeny weeny string bikini aan, het kan allemaal!

Rijnlands carnaval

Dan heb je nog het Rijnlandse carnaval, deze versie wordt gevierd in Limburg en dan vooral op straat. Bij het Rijnlands carnaval kijk je je ogen uit en is het zeker ook een aanrader om bij de carnavals parades te gaan kijken! Het Rijnlandse carnaval staat bekend om zijn prachtige uitgedoste kostuums en schmink, de carnavals liefhebbers zijn dan ook lang bezig om het perfecte meest idiote of meest kleurrijke carnavals kostuum te maken. Dus, zo uitbundig en mooi mogelijk. Het Rijnlands carnaval was om ooit de spot te drijven met de gevestigde orde, ha yes! Lekker rebels dus! Tijdens het Rijnlands carnaval dragen ze onder de carnavalskleding van Limburg vaak dikke lagen, want bereid je voor, in Limburg vieren ze het vooral buiten en is het geen zwaaien met je cocktail in bikini weer!

Tip van oma: Koop een thermo legging en draag die onder je carnavalskleding, dan komt het allemaal goed!

Limburgs carnaval

De Limburgers draaien de naaimachines al ver van te voren, ze maken het liefst voor elke dag een ander pak. Terwijl er bier wordt gedronken op de Fanfares en lokale chanson. Let op: De kleuren groen, geel en rood zijn een grote hit bij het carnaval in Limburg. In Limburg zie je veel zelfgemaakte pekskes met veren, glitters en lampjes met waanzinnige hoofdtooien en pruiken!