Camouflage kleding kopen? - Confettifeest.nl

HUH?! Wat is dat nou?! Noujazeg! Iemand in Camouflage kleding?!
Hoe geweldig is het dat je zonder dat iemand je ziet je de hele avond op een Thema fe…


Lees meer…

4 artikelen  

Verwijder alle
filtersest ongezien bier kan drinken?
Of misschien ongezien wel andere dingen doen? Hehe... Grapje. Je valt op een thema feest ook echt wel op in je Camouflage kleding.
Dit omdat Camouflage een super origineel en goed populair thema is binnen de Carnavalskleding!
Camouflage kleding is stoer en je kunt er iedere touch aan geven die je maar wilt. Ben jij meer van de sexy look? Smeer dan lekker baby olie op, stift camouflage strepen op, trek een camouflage overall of broek aan en Hoppa ready to party!

Ook voor dames is er met camouflage kleding veel mogelijk binnen carnavalskleding en ieder thema feest. Wij verkopen niet alleen een camouflage overall of pak maar ook charmante camouflage jurkjes. Deze camouflage jurkjes zijn naast dat ze sexy zijn ook stoer. Nou, wie wil dat nou niet? Naast al die leuke camouflage kleren verkopen wij ook meerdere camouflage accessoires zoals een pet, een hoofdband en zelfs camouflage versiering!

Wist je dat...

Camouflage een echte functie heeft? Met camouflage kleding is er sprake van gezichtsbedrog. Het leger gebruikt camouflage kleding als een echte functie. Zo worden ze niet snel gezien door de vijand. Daarnaast gebruiken dieren het voor het verschuilen voor belagers en andere gebruiken het weer om te jagen op prooien.
Dus hoppa! Heb jij zin om tijdens een thema feest even lekker te gaan jagen? Dat kan nu met Camouflage kleding! Daarnaast is het sowieso gewoon heel tof om in camouflage kleding door het leven te gaan, zo wordt je altijd die stoere dappere buurman of buurvrouw genoemd!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl
Kom gezellig eens langs waaien bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond, ren een rondje in een te gek bananenkostuum of kies voor de jaren 20 look.
En bezoek ook even onze fop stelling, daar kun je knijpen in scheetkussens en iemand foppen met een lekker stinkvoetensnoepje of misschien wel een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's:
Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet en bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!