Sprookjes kleding mannen - Confettifeest.nl

Sprookjes kleding mannen


Sprookjes kleding mannen

Altijd al eens de prins op het witte paard willen zijn? Dan kan! Met een sprookjes kostuum heren ben jij de harten jatter van de avond!
Je kunt als prins, als Aladdin, als koning, als Robin Hood, als het beest, je kunt het je zo gek niet bedenken of er is wel een optie in de sprookjes kleding!
Met het sprookjes thema kun je je weer even verdrinken in het nostalgische gevoel van vroeger; dat je naar boven holde naar de verkleedkist naar de sprookjes kleding en je jezelf lanceerde in alle verkleedkleding en vervolgens in volste overtuiging in het personage op ging. Of dat je in je prinsenkostuum van de glijbaan afgleed en hem niet meer wilde uit doen als je ging slapen.
Dit zijn mooie herinneringen en die moeten we zeker niet vergeten maar gewoon weer lekker herbeleven!
Denk je nou van ja, leuk hoor die herinneringen maar ik vind het echt geen zak meer aan om van de glijbaan te glijden in mijn prinsenkostuum... Dan kun je je natuurlijk ook he-le-maal te pletter dansen en zuipen in je sprookjes kleding!

Waar komen sprookjes nou eigenlijk vandaan?

Sprookjes bestaan al eeuwen. Vroeger in de Middeleeuwen omschreven mensen levens of avonturen en voegde er fantasierijke figuren aan toe en wijsheden. Die verhalen werden dan 's avonds verteld bij het kampvuur aan volwassenen en kinderen.
In de middeleeuwen bestonden er al heksen en tovenaars, deze werden dan ook meegenomen in de dromerige fantasierijke verhalen. Vooral goed en kwaad, rijk en arm werden verweven in de sprookjes. Toen de boekdrukkunst werd uitgevonden gingen mensen ook de sprookjes tekenen en hierdoor konden de verhalen verschillend zijn maar wel met dezelfde boodschap!


Ja, leuk hoor dat gelul over sprookjes maar nu wil ik ook een kostuum!


Nou, dat kan! We hebben veel verschillende keuzes in de sprookjes kleding dus geen stress! Vooral in sprookjes duo's kun je je lekker uitleven. Ga bijvoorbeeld als Belle en het Beest of als de Grote boze wolf en roodkapje of trek het Kabouter kostuum aan en neem Sneeuwwitje mee OF bedenk je eigen sprookje, ook hartstikke leuk! Je kunt bijvoorbeeld gaan als een zelf bedachte prins met 1 van onze prachtige pruiken.


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!