Leger kleding - Confettifeest.nl

Leger kleding hebben wij voor zowel dames als heren. Soldaten pakken voor mannen en camouflage jurkjes voor dames. De meeste van onze legerpakken en jurkjes h…


Lees meer…

3 artikelen  

Verwijder alle
filters


ebben een standaard maat en zijn door de stretchstof geschikt voor veel verschillende posturen. Trek je legerpak aan en zoek een beschut plekje op het feestje om je even terug te kunnen trekken van de drukte op het feestje. (niemand die het door heeft;)) Dus heb je een leger feestje trek dan één van onze mooie camouflage kostuums aan.

Leger accessoires

Wilt u liever niet een hele outfit, dan hebben we ook genoeg leuke kleine accessoires om u mee te verkleden. Wat te denken van een store kogelband om je schouder, met een bandana om je hoofd. En wat natuurlijk niet mag ontbreken schmink voor de vegen op je gezicht. Je moet natuurlijk wel goed vermomd zijn, want anders val je veel te veel op! He!, zo lijk je wel op Rambo! Alleen nog een pruik met zwart krullend haar en dikke gun en het feest kan niet meer stuk! Dus kies iets leuks uit ons brede assortiment aan camouflage artikelen.