Kleurlenzen voor een jaar - Confettifeest.nl

Gekleurde jaarlenzen zijn perfect als je meerdere keren in ander karakter wil. Als finishing touch van grimeren, een festival, themafeest, halloween of cosplay: gekleurde jaarlenzen kun je meerdere malen in het jaar dragen!


Lees meer…

7 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk


Halloween lenzen

Onze kleurlenzen voor één jaar zijn hartstikke leuk voor een Halloween feest. De jaarlenzen voor halloween zijn de wat luxere lenzen met een mooi motief erop.
Zo hebben we een variant waarbij je je als de terminator kunt voordoen. Of één waarbij je een volledig zwart oog krijgt met een duistere rode rand. Extra eng voor Halloween.

Halloween kleurlenzen kopen

De kleurlenzen worden het meeste gedragen tijdens de Halloween periode. Daarom is er een selectie gemaakt van alleen de allerengste lenzen die er zijn. Met onze kleurlenzen kun je iedereen de stuipen op het lijf jagen! Zo kun je je tijdens halloween gaan verkleden als één van die enge zombies van bijvoorbeeld de Walking dead, of één van de vele enge karakters uit jouw favoriete horror film. De kleurlenzen helpen je om er een totaal andere look op na te houden. Met een beetje extra schmink zal niemand je herkennen en zul je geheel anoniem mensen kunnen laten schrikken.

Groot assortiment aan kleurlenzen

Wij hebben een groot en verschillend assortiment in kleurlenzen. Zo hebben we dag, maand en jaarlenzen. Ook hebben we verschillende groottes. We hebben de full sclera lens die uw volledige oog bedekt. We hebben de mini sclera lens die net iets groter is dan uw iris. En we hebben natuurlijk de normale maat lenzen. De normale maten lenzen hebben we in veel varianten. We hebben echt enge lenzen voor Halloween. Maar we hebben ook mooie natuurlijke lenzen voor mensen die voor een keertje een andere kleur ogen willen.