Kerstman baard kopen? Confettifeest.nl

De kerstman baard is natuurlijk onmisbaar wanneer jij van plan bent je voor te doen als de kerstman!


Lees meer…

7 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad

Kerstman baard

Hohohoho, op naar een onvergetelijke kerst met een van onze kerstman baarden. Een kerstman baard mag natuurlijk niet ontbreken! Gelukkig hebben wij genoeg keuze in ons assortiment om de juiste baard te kiezen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een professionele kerstman baard? Ook dan ben je bij Confetti aan het juiste adres. Maar natuurlijk hebben wij ook budget kerstman baarden zodat iedereen een onvergetelijke kerst kan beleven!

Kerstman baard en pruik

In ons assortiment hebben wij zoal losse kerstman baarden, maar hebben wij ook een kerstman baard en pruik. Zo hoef je niet meer los te gaan zoeken naar de perfecte pruik, want die zit er gewoon bij! Perfect! Alleen nog een kerstmuts en kerstman kostuum en jij bent klaar voor de feestdagen. Uiteraard kun je nog kleine accessoires toevoegen zoals bijvoorbeeld een bril of wenkbrauwen, maar dat is helemaal aan jou!

Kerstman baard kopen

Een kerstman baard kopen doe je natuurlijk bij Confettifeest.nl. Wil je toch liever de kerstman baard eerst zien voordat je deze online gaat aanschaffen? Kom gerust langs in onze winkel Confetti in Groningen. Wij helpen je graag!