Kerstkousen kopen? Confettifeest.nl

Ga jij voor een sexy kerst jurkje? Dan mogen de kerstkousen natuurlijk niet ontbreken!


Lees meer…

3 artikelen  

Verwijder alle
filters


Kerstkousen

Oeh la la, jij gaat er helemaal voor deze feestdagen. Met de kerstkousen van Confetti heb jij zeker weten een geslaagd feest. Heb je al een jurkje gevonden? Dan maken deze kerstkousen je outfit natuurlijk helemaal af. Daarnaast is het ook nog eens fijn, aangezien december wel in de winter valt.. je toch nog een beetje bescherming hebt bij je blote benen. Maar je de beste reden om kerstkousen te kopen is natuurlijk omdat het gewoon echt heel leuk is onder je outfit!

Gestreepte kerstkousen

In ons assortiment vind je eigenlijk alleen maar gestreepte kerstkousen. Deze gestreepte kerstkousen bestaan uit twee kleuren combinaties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor groen en rood of wit met rood. Het is natuurlijk maar net wat het beste bij jouw jurkje past. Tip! Ga je verkleed als kerstelf? Dan moet je natuurlijk kiezen voor de groen met rood gestreepte kerstkousen. Maar heb je een ander kerstjurkje? Misschien zijn dan juist de rood wit gestreepte kerstkousen leuk!

Kerstkousen kopen

Of je nou kiest voor rood / witte of rood / groene kerstkousen kopen doe je natuurlijk bij Confettifeest.nl. Wil je ze nou graag nog even bekijken van te voren? Je bent van harte welkom in onze winkel Confetti in Groningen. Maar bestellen kan natuurlijk ook altijd! Met het grootste deel van onze producten geldt voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!