Kerstelf kostuum kopen? Confettifeest.nl

Wie fan is van kerst, is ook fan van de kerstelf. Daarom hebben wij natuurlijk ook het kerstelf kostuum!


Lees meer…

3 artikelen  

Verwijder alle
filters


Kerstelf kostuum

De kerstelf zorgt ervoor dat de cadeautjes worden ingepakt en naar de kinderen gaat. Wil jij deze rol wel op je nemen voor kerst? Kies dan voor het kerstelf kostuum! Een kerstelf kostuum bestaat eigenlijk altijd uit een groene en rode kleur. De kenmerkende kleuren van kerst. Maar een kerstelf heeft natuurlijk ook een kenmerkende eigenschap, namelijk: punt oortjes! Of wat dacht je van de krul schoentjes? Wij hebben in ieder geval genoeg benodigdheden om jouw kerstelf kostuum helemaal compleet te maken!

Kerstelf kostuum vrouw

Voor dames hebben wij twee jurkjes in het assortiment. Het kerstelf kostuum vrouw bestaat uit de jurk en mutsje. Hierin hebben wij twee varianten. Zowel een kortere jurk met spaghetti bandjes en een wat langer jurkje met half lange mouwen. Beide bestaan uit een combinatie van de kleuren rood en groen. Het kerstelf kostuum vrouw kan perfect worden afgemaakt met groen/rode kniekousen, elfen schoentjes en natuurlijk de punt oortjes.

Kerstelf kostuum man

Voor mannen zijn wij nog druk op zoek naar het perfecte kerstelf kostuum. Maar niet getreurd! Wij hebben natuurlijk accessoires zodat wij alsnog een kerstelf van je kunnen maken. Pak de punt oortjes erbij, de kerstelf muts en schoentjes en je bent al een heel eind. Je hebt vast en zeker zelf wel een rood of groen shirt in de kast liggen! Je kan je outfit ook nog leuk maken met een paar groene kerstbretels.