Jaren 90 kleding vrouwen - Confettifeest.nl

Jaren 90 kleding vrouwen


Jaren 90 kleding dames

De jaren 90 kleding dames was lekker gevarieerd! Je had verschillende jaren 90 stijlen. Ga terug in de tijd van op het schoolplein staan met je Jojo of je walkman en indruk maken met je vette jaren 90 outfit. Er waren geen mobiele telefoons of internet, uiteindelijk kwam wel de dikke Nokia 3210 koelkast waar je lekker mee kon gooien. Het was helemaal de shit als je een Walkman had, een NOFX trui en een volle agenda vol gekliederd met tekeningen en liefdesberichtjes.
Maar nu even over de mode, want die was fantastisch!

HELP?! Ik heb een jaren 90 thema feest WAT moet ik aan?!

We kennen het allemaal; het kledingdilemma. Je staat zwetend voor je kledingkast, hebt al alle mogelijke combinaties geprobeerd maar niet is tof genoeg. Gelukkig kan je met het jaren 80 of jaren 90 thema alle kanten op:

De kei vette Gabber

Ook als vrouw is de Gabber een perfect outfit voor een jaren 90 thema feest. Je kunt er heerlijk in dansen en uit je plaat gaan met vette kleuren combinaties. Aussies waren helemaal de shit in de jaren 80 en 90. Van Aussie's tot Cavello's in de meest felle 90's kleuren gecombineerd met jaren 80 en jaren 90 accessoires; zoals zweetbandjes, jaren 80 petjes en sneakers. De gabber domineerde in de jaren 80 trainingspakken en jaren 90 trainingspakken iedere houseparty, bijna net zo intimiderend als de punker uit de jaren 80.


De sexy jaren 90 variant

In het begin van de jaren 90 was in Amerika Hip Hop erg populair, dus een oversized broek met een crop top daarop en een gouden ketting zal het goed doen op een 90's party! We kennen deze look natuurlijk ook van Destiny's child, de stijl van Destiny's child wordt veel gebruikt voor een goed outfit voor Jaren 90 kleding dames!
Daarnaast kan je ook kiezen voor een felgekleurde panty met daarover een badpak of een wielrennersbroekje, fel gekleurde jaren 90 beenwarmers en jaren 80 of jaren 90 zweetbandjes. Of ga voor een sexy panter panty of legging met felle jaren 80 accessoires!


Stoere jaren 90 variant

In de jaren 90 kwam de Grunge mode ook in. Dit kwam mede door de rockbands zoals Nirvana en Pearl Jam. Tienermeisjes en jonge vrouwen droegen versleten jeans met daarop ruitjesblouses met all stars of Dr. Martins met mom jeans. In de jaren 90 Grunge mode werden de kledingstukken ook regelmatig over elkaar gedragen. Zo werden t-shirts vaak in combinatie met een ruitjesblouse gedragen of droegen ze in de jaren 90 kleding lange mouwen t-shirts onder een korte mouwen t-shirt.


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!