Jaren 80 kleding vrouwen - Confettifeest.nl

Jaren 80 kleding vrouwen


Jaren 80 kleding vrouwen

Hèhè! Weg met die strakke jurken en oncomfortabele rokken in de jaren 80 kleding vrouwen, eindelijk een keer bukken zonder dat je je zorgen hoeft te maken!
Het begin van de jaren 80 kleding stond in het teken van minimalisme. De mode leek vrij veel op de mode uit de jaren 70; vrouwen droegen weinig accessoires en vooral het praktische aspect was heel belangrijk. Veel uniseks kleding, waaronder spijkerbroeken, t-shirt en truien waren het ding van de jaren 80 kleding vrouwen.


Zakelijke jaren 80 kleding

Veel vrouwen gingen het bedrijfsleven in eind jaren 70/begin jaren 80 waardoor ze zich ook zakelijker gingen kleden. De wijde pantalon, de kniehoge rok, de fantastische blazer met schoudervullingen en de gekleurde blouse werd veel gedragen in de jaren 80 kleding vrouwen. En weg met die pijnlijke hakken! Vrouwen moesten langer comfortabel kunnen lopen op schoenen dus begonnen schoenproducenten in te spelen op de vraag naar extra stevigheid en comfort.

Lekker zweten in die elastische banden

In de jaren 70 was het al in om sportkleding te dragen en dit was nog razend populair in de jaren 80 kleding. Lekker een trainingsbroek aan, een maillot of een panty met daarboven een grote comfortabele trui. Gewone accessoires deden het niet heel erg goed in de jaren 80 kleding vrouwen maar juist de sportaccessoires waren helemaal het ding in de jaren 80. Er werd flink uitgeleefd met kleurrijke jaren 80 beenwarmers, elastische jaren 80 hoofd- en buikbanden en sneakers waren perfect voor de jaren 80 stijl!

Jaren 80 kleding vrouwen kopen?

Het jaren 80 thema is perfect voor een themafeest! Je kunt voor de echte Madonna look gaan, Madonna was in de jaren 80 een absolute trendsetter in haar eigenzinnige kledingstijl. De vrouwen in de jaren 80 kochten massaal visnet-truitjes, beenwarmers, korsetten, knal nagellak, oogschaduw en fel rode lippenstift. Maar ook het bekende beeld van een strak badpak met daaronder een fel gekleurde jaren 80 panty, jaren 80 beenwarmers en jaren 80 zweetbandjes waren helemaal het ding. Veel vrouwen in de jaren 80 kleding combineerden tutu's met kleurrijke panty's, kleurrijke jaren 80 rokjes met gekleurde jaren 80 beenwarmers. Naast de sexy Madonna look kun je ook gaan voor het opvallende jaren 80 trainingspak, comfortabel en perfect voor het jaren 80 thema.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!