Jaren 60 kleding vrouwen - Confettifeest.nl

Jaren 60 kleding vrouwen


Jaren 60 kleding vrouwen

Vrijheid, blijheid, seks, drugs, felle kleding, psychedelisch behang en nog veel meer te gekke dingen!
De kleding in de jaren 60 was o.a. ook geïnspireerd op The Beatles en Brigitte Bardot. Voor de mannen lange verzorgde haren met baarden en voor de vrouwen gepofte haren met een strik eromheen of juist lekker lang en los!

Fashion designers in de jaren 60 kleding

Naast de pop mode in de jaren 60 gingen fashion designers steeds vaker samenwerken met beroemdheden zoals Jacky Kennedy en Farah Diba. Waardoor de mode in Parijs in de jaren 60 bijzonder populair werd, met name in Amerika!

Splitsing in de jaren 60 kleding

In de jaren 60 leek de dameskleding uit de vroege jaren 60 sterk op die van de late jaren 50 en was er weinig vernieuwend. De meeste vrouwen in de jaren 60 droegen nog veel elegante A-lijn rokken, tailleriemen en witte handschoentjes. Halverwege de jaren 60 kleding kwam er een grote verandering in de dameskleding. De rok lengte was sinds de jaren 20 onveranderd gebleven maar halverwege de jaren 60 kleding werd de minirok geïntroduceerd!
In het begin moest iedereen even wennen maar als heel snel ontstond er een ware run op de korte rokjes en jurkjes!

Spijkerbroeken in de jaren 60 kleding

Later in de jaren 60 ontstond er een grote liefde voor spijkerbroeken met wijde pijpen en daaronder plateau zolen. Iets wat wij nu ook ieder jaar bijna terug zien in de mode en zo'n wijde pijpen broek maakt je figuur pok nog eens super mooi! Deze wijde pijpen jaren 60 broeken hingen samen met de grote maatschappelijke veranderingen in de jaren 60. In Amerika gingen steeds meer jongeren protesteren tegen de oorlog in Vietnam. Jongeren gingen felgekleurde kleding dragen en zowel mannen als vrouwen droegen hun haar los.

Onee! Een jaren 60 themafeest! Ja jeetje, wat moet ik nou aan dan?!

Geen zorgen! Het jaren 60 is een fan-tas-tisch thema voor als je je super sexy en geweldig wilt voelen op een thema feest! Het jaren 60 thema is voor vrouwen super breed! Je kunt voor de flower power look gaan, de kleurrijke jaren 60 jurk of kijk tussen onze andere vele andere mogelijkheden voor jaren 60 kleding! Daarnaast kun je je outfit natuurlijk helemaal af maken met een gekleurde hippie bril, een hippie haarbandje, een jaren 60 pruik of andere toffe jaren 60 opties om je jaren 60 kleding helemaal af te maken!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!