Jaren 20 kleding mannen - Confettifeest.nl

Jaren 20 kleding mannen


Jaren 20 kleding mannen


Jaren 20 kleding is perfect voor een thema feest, niet alleen voor de vrouwen maar ook voor de mannen.
Want... de jaren 20 staan bekend om de mannen in pak. Goed gecombineerde pakken bestaande uit een colbert, daaronder een gilet, bretels, een stropdas of vlinderstrik, een pantalon en vaak een hoed.
Het dragen van een pak blijkt niet alleen aantrekkelijk maar ook effectief en het is bewezen dat mannen in pak beter presteren!

'Een terugblik naar een onvergetelijke avond'.


'Ik kan mij nog goed herrinneren dat ik aan de bar zat, ik rookte een sigaret en voelde mijn boa kriebelen in mijn nek. Vrouwen in feestkleding waren druk aan het dansen en ik droomde wat weg, totdat mijn blik op een mysterieuze gedaante viel die de ruimte binnen kwam lopen. Rustig, met een pluim rook achter zich aan.
Ik rook de geur van een sigaar en het licht weerkaatste achter deze gedaante vandaan. Hij kwam dichterbij en alles leek voor even stil te staan. Het was een man helemaal gekleed in jaren 20 stijl. Adembenemend...'

Jaren 20 kleding mannen kopen?


Het jaren 20 thema is perfect voor een feest die je nooit meer vergeet. Het jaren 20 thema staat ook bekend van de film The great gatsby, een romantische film en een sfeer waar je geen genoeg van kunt krijgen. Wij verkopen een breed assortiment aan carnavalskleding, Great gatsby kleding mannen, jaren 20 kleding en accessoires voor heren en dames in onze feestwinkel en webshop. Naast de jaren 20 kleding die wij verkopen is Peaky Blinders natuurlijk ook perfect! Wij verkopen het Peaky Blinders kostuum en om je carnavalsoutfit helemaal af te maken, de tommy gun!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!