Jaren 20 kleding vrouwen - Confettifeest.nl

Jaren 20 kleding vrouwen


Jaren 20 kleding vrouwen


Jaren 20 kleding vrouwen is perfect voor een stralende, onvergetelijke avond!
De rol van de vrouw veranderde enorm in de jaren 20.
In de oorlog waren de mannen veel van huis en de vrouwen thuis, maar ze gingen steeds meer buitenshuis werken. De vrouwen droegen eerst adembenemende korsetten in de jaren 20 maar gingen in de jaren 20 stijl meer kleding dragen waar ze lekker in konden bewegen en werken.
Dit waren eerst losse japonnen en vervolgens werden dit steeds prachtigere jaren 20 stijl jurken met speciale details zoals glazen kralen. In de jaren 20 stijl was het ook in om een jongens achtig figuur te hebben. Vrouwen bonden zelfs hun borsten en billen in om het platter te laten lijken en knipte hun lange haren kort naar een bobline.

De jaren 20 stijl accessoires

Naast het sigarettenpijpje waren lange sjaals, boa's, veren en kettingen ook onmisbare accessoires. Chanels handelsmerken waren o.a. haar imitatiejuwelen, de lange snoeren van neppe parels want zoals Chanel zei 'Sieraden moeten een vrouw sieren, ze hoeft er niet rijk door uit te zien'.

Spannende details in de jurken

Naast dat het jongensachtige in was en geaccentueerd werd, gingen ze ook te werk met spannende details in de charleston kleding. Zoals; transparante stoffen, zijdefranje, open ruggen en er kwam verschil in lengte van de jaren 20 jurk. Daarnaast werden de jaren 20 jurkjes afgemaakt met jaren 20 accessoires zoals; fluwelen handschoenen, parelkettingen, jaren 20 haarband en boa's.

Jaren 20 kleding kopen?

Wij verkopen naast de jaren 20 jurken ook prachtige accessoires, zoals Chanel's handelsmerk verkopen wij de parelkettingen imitatiejuwelen, de satijnen handschoenen, het sigarettenpijpje en de prachtige, bij ons goedkope jaren 20 haarband en boa's. Om je jaren 20 stijl helemaal af te maken, verkopen wij ook volle nepwimpers en pruiken voor een lage prijs!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!

Goede make-up voor je jaren 20 kleding vrouwen: