Halloween messen kopen? - Confettifeest.nl

Halloween messen zijn de perfecte toevoeging aan jouw Halloween kostuum! Veel mensen zijn over het algemeen bijvoorbeeld heel erg bang voor gestoorde clown…


Lees meer…

7 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug

s en zo'n Halloween mes is dan het perfecte item om dat enge kostuum af te maken. Het is ook helemaal te gek om als gestoorde slager midden in de nacht langs mensen hun ramen te rennen en te zwaaien met Halloween messen. Misschien is het dan niet zo'n goed idee om langs huizen van bejaarden te rennen, dat is een beetje te heftig denken wij maar ben jij een echte Halloween liefhebber? Dan raden wij zeker aan Halloween messen aan te schaffen en op pad te gaan! Je kunt Halloween messen gebruiken bij een slager outfit, een eng clownspak of Halloween clown kostuum, een crazy doll of een ander eng Halloween kostuum. Een Halloween mes past eigenlijk altijd wel bij ieder ander Halloween kostuum!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.

Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek cartoon kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers! Ook raden wij aan dat als je langs komt in de winkel even een kijkje te nemen tussen de fopspullen, voordat je het weet lig je helemaal in een deuk!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Festival kleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!


Combineer Halloween messen met ons Bloederig chirurg kostuum kostuum: