Halloween knuppels kopen? - Confettifeest.nl

Halloween knuppels zijn de perfecte toevoeging aan jouw Halloween kostuum! Veel mensen zijn over het algemeen wel bang voor nare clowns en wat heel erg g…


Lees meer…

2 artikelen  

Verwijder alle
filters


oed werkt met Halloween is om dat bijvoorbeeld als moordlustige clown verkleed te gaan voor een Halloween feest en te zwaaien met een knuppel. Het is ook fantastisch om in een eng clown kostuum voor een raam van iemand langs te rennen en met een Halloween knuppel te zwaaien! Mensen vinden dat geheid eng. HEHE!

Naast dat je je knuppel goed kunt gebruiken om jouw Halloween kleding af te maken, kun je de knuppel natuurlijk ook vaker gebruiken! Heb jij bijvoorbeeld weer een keer een thema feest en heb je die knuppel nog in je kast liggen? Dan is het geniaal om als holbewoner te gaan!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het komende Halloween feest als holbewoner te gaan, iets vriendelijker dan zo'n moordlustige clown met knuppel... zoals bijvoorbeeld deze clown:

Halloween knuppels zijn een echte hit onder de Halloween liefhebbers! Wat ook tof is, je kunt de Halloween knuppels ook tijdens een Halloween feest door de ruimte hangen! Hoef je je er ook niet de hele tijd mee te sjouwen :).

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?


De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.

Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek cartoon kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers! Ook raden wij aan dat als je langs komt in de winkel even een kijkje te nemen tussen de fopspullen, voordat je het weet lig je helemaal in een deuk!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!