Halloween foam pakken kopen? - Confettifeest.nl

Halloweel foam pakken zijn helemaal perfect als jij een Halloween feest hebt met een griezel thema! Ze zijn lekker origineel en ook nog eens lekker co…


Lees meer…

10 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Al 28 jaar een feestwinkel

mfortabel. De meeste mensen hebben een hekel aan kakkerlakken en daarom verkopen wij dan ook dit fantastische Kakkerlak kostuum! Of ben jij meer van de spoken? Dan is het Emoticon kostuum spook misschien iets voor jou voor een komend Halloween feest!
Het fijne aan deze Halloween foam pakken is ook dat je direct klaar bent, hoppa, je trekt hem aan en je kunt naar het Halloween feest.

Je kunt het natuurlijk nog wat meer afmaken door schmink toe te voegen of wat nepbloed op te smeren!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!