Halloween Carry me kostuums kopen? - Confettifeest.nl


Mijn god! Er zijn nu ook Halloween Carry me kostuums! Hoe vet is dat?! Zodra jij binnenkomt op een Halloween Carry me kostuum ben jij veruit…


Lees meer…

4 artikelen  

Verwijder alle
filtersde grappigste, engste, origineelste en beste topper van de avond!
Carry me, of in het Nederlands draag mij kostuums zijn de carnavalsstoppers! Zodra jij een Carry me kostuum aantrekt lijkt het net alsof je bij die persoon op de rug zit, dus ben jij misschien een beetje een watje? En durf je zelf niet voluit eng te gaan? Trek dan een Halloween Carry me kostuum aan en je bent van je probleem af!
Of ben jij stiekem een beetje lui? Wil je gewoon alleen maar bier drinken de hele avond? Dan zit je met een Halloween Carry me kostuum helemaal goed. Maar pas wel op! Na een paar borreltjes zou het kunnen zijn dat je drager ook wat binnen krijgt en dus niet meer zo goed kan lopen. Vertrouw dus niet volledig op het Halloween Carry me kostuum. U bent nog altijd verantwoordelijk voor uw eigen terug weg naar huis.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!