Gezicht glitter - Confettifeest.nl

Met losse gezicht glitter maak jij jouw look helemaal compleet! Tijdens de feestdagen, een themafeest en vooral tijdens festivals mag gezichtsglitter niet meer ontbreken!
We bieden een ruim assortiment: van losse neon glitters, fijne gezichtsglitter tot chunky losse glitter en multicolor gemixte glitters! Voor welke glitters ga jij?


Lees meer…

78 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Klantvriendelijk

Glitters aanbrengen:

Hoe breng je glitters aan, hoe blijven losse glitters plakken? Losse glitters zijn heel makkelijk aan te brengen in de kleur en vorm die jij wilt. Breng eerst wat blanco glittergel aan op je huid. Deze huidgel is vriendelijk voor gezicht en lichaam en geeft een perfecte basis voor de glitters. Breng daarna met je vingers of met een kwastje de losse glitters aan, door deze op de blanke gel te deppen. Wij zeggen altijd hoe meer hoe beter! Je kan de losse glitters ook extra toevoegen aan de bestaande glittergel. Voor extra glitter effect! Ook maak jouw face jewels nog meer glam door tussendoor wat huidgel aan te brengen en de losse glitters er op te deppen. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg!


Glitters verwijderen:

Na dat super toffe feestje is het toch fijn om voor het slapen de glitters te verwijderen. De huidgel is gelukkig makkelijk te verwijderen met water en zeep, glitters zijn alleen een ander verhaal. Glitters zijn hardnekkig, koppig en eigenwijs. Die blijven het liefst het hele leven bij je wonen. Geen paniek, ook jij kan met onderstaande glitter tips maandag veilig naar je werk:

Glitter verwijder tip 1: Breng wat olie aan op een watje en verwijder met ronddraaiende beweging over je gezicht om de glitters te verwijderen.Hiervoor kun je olie gebruiken wat fijn is voor jouw huid: olijfolie, baby olie, kokosolie etc.
Glitter verwijder tip 2: Zit er nog steeds een complete familie aan glitters op je gezicht? Gebruik plakband! Leg de plakband voorzichtig op je gezicht zodat de glitters hier naartoe verhuizen. Doei glitters!
Glitter verwijder tip 3: Ben je ook helemaal los gegaan op je haar? Pak een keukenpapiertje, maar deze wat vochtig en breng hier haarlak op. Dep voorzichtig op je haargrens om zo het grootste gedeelte te verwijderen.
Glitter verwijder tip 4: Stap onder de douche om de laatste glitters te verwijderen. Gebruik voor je haar wat extra olie of conditioner om zo de laatste glitters er uit te wassen.

Doei losse glitters, tot het volgende feestje!