Een M&M kostuum - Confettifeest.nl

Een M&M kostuum

Een M&M kostuum is leuk kostuum voor carnaval, voor feestjes of voor andere gelegenheden waarbij u verkleed komt. Ons M&M kostuum is opvallend, leuk en origineel. Ons M&M kostuum heeft een standaardmaat en past daarom elke feestganger. U kunt uw clownspak bestellen via de webshop of in onze winkel in Groningen kopen.


Lees meer…

7 artikelen  

filters

Al 28 jaar een feestwinkel

Een M&M kostuum kopen?

U betaalt bij ons de laagste prijs en daarnaast verzenden wij onze producten binnen twee dagen. Dus op korte termijn een M&M kostuum nodig? Bij ons bent u aan het goede adres!

Bekijk en bestel uw M&M kostuum voor maar 32,50 euro!

Wanneer was de eerste m&m reclame, en waar ging die over?

De eerste M&M's reclame werd in 1941 gemaakt en ging over de kleurrijke chocolaatjes die in een zak kwamen. De reclame werd gebruikt in kranten en op radiostations. Wie is de bedenker van M&m's? M&M's is bedacht door Forrest Mars Sr. in 1941. Hij had de idee om een snoepje te maken dat minder snel smelt dan chocolade. Hij sloot een samenwerking met chocoladefabrikanten William Murrie en Bruce Murrie om het bedrijf Mars te starten.

Onze eigen M en M reclame

Onze eigen bedrijfsleider in de hoofdrol voor onze M&m kostuums.

Waar gaat M&M's World Adventure game over?

M&M's World Adventure is een virtueel avontuur dat over het beroemde M&M's-konijntje gaat. In het spel kun je als het konijn verschillende werelden verkennen, zoals de M&M's Factory en de M&M's Store. Je kunt ook minigames spelen, zoals het verzamelen van M&M's en het bestrijden van vijanden. Het doel van het spel is om alle niveaus te voltooien en de vermiste M&M's-konijntjes te redden.