Brandweerkleding kopen? - Confettifeest.nl

Altijd al eens die sexy held of heldin willen zijn? Trek dan Brandweerkleding aan en jij bent gegarandeerd de ster van de avond!
Tijdens carnaval is het natuurlijk fijn als je een lekker zittend comfortabel carnavals pak aan hebt, daarvoor is een brandweerman pak of een brandweervrouw kostuum helemaal perfect.


Lees meer…

3 artikelen  

Verwijder alle
filters


Je kunt feesten, bier drinken en dansen tot in de vroege uurtjes, plus als je moet plassen hoef je niet te kloten met een ingewikkeld kostuum. De brandweer red mens en dier, vroeger waren het alleen mannen maar tegenwoordig werken vrouwen ook bij de brandweer. Wij verkopen dan ook brandweer kleding voor vrouwen! Let the brandweervrouw shine!

De echte brandweerkleding

Brandweerkleding valt dan ook echt onder persoonlijke beschermingsmiddelen en omvat meestal meerdere onderdelen zoals een broek, een jas of een overall. En de brandweerkleding is dan ook echt niet compleet zonder een veiligheidshelm, veiligheidsschoenen en handschoenen. Brandweerkleding is dan ook hittebestendig en moet sterk genoeg zijn om niet te scheuren bij aanraking met scherpe voorwerpen.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek brandweer kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.
Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's:
Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet en bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!