Fletcher Events | Qmusic The Party | Confettifeest.nl

Ga 4 uur lang los op alle hits van het foute uur van Qmusic tijdens de Fletcher events. Heb jij nog een outfit nodig? Confetti helpt je verder!


Lees meer…

6449 artikelen  

filters

Niet goed, geld terug
Al 26 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Let op: Wegens Coronavirus langere levertijd!

Fletcher events

Fletcher events organiseert samen met Qmusic, Qmusic The Party bij jou in de buurt! En gelukkig hebben wij een goede samenwerking met Fletcher events en mogen wij jullie voorzien van de beste outfits! Dat wordt dus gek doen, dansen en uit volle borst mee zingen met de foutste hits aller tijden. Begin maar alvast met je warming-up want zo'n feest is natuurlijk niet niks! Het feest heeft een thema en dat thema kan verschillen per locatie. Wij zullen voor jou op een rijtje zetten naar welk thema jij moet kijken! Wel zo handig natuurlijk wanneer je aan het zoeken bent naar de perfecte outfit!

Alle Fletcher events op een rijtje:

10 oktober 2020Naaldwijk (Zuid-Holland)SPROOKJES
23 oktober 2020Nieuwegein (Utrecht)COWBOYS & INDIANEN
24 oktober 2020Nieuwegein (Utrecht)COWBOYS & INDIANEN
30 oktober 2020Leidschendam (Zuid-Holland)GOUD & FOUT
31 oktober 2020Leidschendam (Zuid-Holland)GOUD & FOUT
21 november 2020Steenwijk (Overijssel)SUPERHELDEN

Heb jij nog geen tickets? Kijk natuurlijk voor tickets en meer informatie op: https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/! Hier vind je het volledige aanbod! Wanneer je dit allemaal al hebt gedaan hoef je natuurlijk alleen nog maar een mooie outfit. Bekijk snel de thema's wij hebben alvast onze mooiste kostuums voor jou op een rijtje gezet!