Op zoek naar verjaardag versiering? | Confettifeest.nl

Op zoek naar verjaardag versiering? Van helium leeftijd ballonnen, leeftijd slingers tot prikkers voor de verjaardag hapjes! Bij Confetti vind je een ruim assorti…


Lees meer…

579 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie

ment voor elke verjaardag! Of je nu een kinderfeestje organiseert of de Sarah of Abraham in het zonnetje wil zetten: verjaardag versiering mag niet ontbreken! Een verjaardag vieren is voor iedereen elk jaar weer een feest. Bij Confetti maak je ghet verjaardag feest zo groot als je zelf wil, we helpen je graag op weg!

Verjaardag slingers

Bij een verjaardag versier je de ruimte al snel en makkelijk met verjaardag slingers! Tip van Confetti: werk in een verjaardag thema! Je kan er voor kiezen om de leeftijd van de jarige centraal te zetten door voor leeftijd slingers en cijfer folieballonnen te gaan. Vooral als je een verjaardag hebt waar een man 50 wordt of een verjaardag voor een vrouw die 50 wordt. Dan kun je dus helemaal los gaan in onze Sarah versiering of Abraham versiering! Voor een verjaardag is het ook leuk om alles te versieren in een specifieke kleur. Denk hierbij aan effen vlaggenlijnen in een bepaalde kleur met daarbij metallic of effen ballonnen in dezelfde kleur.
Verjaardag slingers met gefeliciteerd zijn uiteraard ook altijd een goede keuze. Ze zijn vrij algemeen dus kun je deze gefeliciteerd slingers ook inzetten bij andere gelegenheden!

Verjaardag decoratie

Voor een verjaardag kun je helemaal los gaan met verjaardag versiering. Denk aan verjaardag ballonnen, folieballonnen, verjaardag prikkers maar het meest belangrijke: Versiering voor de verjaardag taart! Denk aan leuke verjaardag kaarsjes met de leeftijd er op van de jarige en decoreer de tafel waar de verjaardagstaart op komt te staan met tafel confetti! Als de ruimte helemaal versierd is, de gasten langskomen, de hapjes en drankjes volop rond gaan.. dan kun je natuurlijk zelfs je toilet nog versieren met leeftijd wc papier! Super leuk als verjaardag verrassing voor zowel de gasten als de jarige!


Kijk vooral rond op onze website of kijk eens bij onze feestthema's. Dan kunnen we je nog meer inspireren met bijvoorbeeld opblaasartikelen of leuke thema diademen of bijvoorbeeld een gekke bril voor alle gasten!