Foute kerstkleding kopen? Confettifeest.nl

De december maand staat alweer bijna om de hoek. Nog even en je kan jouw foute kerstkleding weer uit de kast trekken!


Lees meer…

8 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk

Foute kerstkleding

Heb je geen foute kerstkleding? Geen zorgen! Gelukkig ben je op de pagina terecht gekomen van Confettifeest.nl! Heb jij een kerstborrel van werk waar je stiekem helemaal geen zin in hebt? Ga lekker verkleed in een van onze kerstoutfits. Zo heb je een extra reden om lekker als een echte Grinch de avond door te brengen! Of heb je een feestje georganiseerd en houd je wel van een foute party? Dan mag een foute outfit natuurlijk niet ontbreken. Nou horen wij je denken.. 'wat is nou eigenlijk een foute outfit dan?' Daar gaan wij jou antwoord geven! We zullen onze leukste foute kerstkleding voor jou op een rijtje zetten!

Foute kerstkleding dames

Om te beginnen starten we met de foute kerstkleding voor dames. Meestal doet iedereen even extra zijn best voor de feestdagen en wil er dan ook op en top uitzien. Maar jij niet! Nee, jij houdt wel van wat gekkigheid. Een leuke foute outfit is voor jou dan ook op het lijf geschreven. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor jou op een rijtje gezet met onze leukste foute kerstkleding voor dames!

1. Het kerstboom kostuum

Met stip op nummer 1 staat het kerstboom kostuum.Het Kerstboom kostuum is natuurlijk een van onze beste kostuums voor een foute kerstparty. Hiermee kan jij gewoon lekker een hoekje opzoeken en er blijven staan. Want je bent immers de kerstboom! Het kostuum is geschikt voor dames met de maten 36 t/m 40. Voor maar liefst €19,95 kan jij de hele dag shinen in dit kerstboom kostuum!

2. Het kerstelf jurkje

En dan op nummer 2... het kerstelf jurkje. Hiermee ga jij gewoon stiekem voor schattig en fout tegelijk. Combineer de jurk met een paar kousen en doe er een foute kerstelf muts bij.. En je bent helemaal klaar om te gaan. Het kerstelf jurkje is €15,00 en geschikt voor dames met de maten: 36 t/m 40.

3. Het kerstjurkje goud

De laatste outfit voor dames is ons kerst jurkje goud. In dit kerstjurkje lijk jij de onschuld zelve, wat je misschien van jezelf totaaaaaaal niet bent. Met de pettycoat die eronder zit, wordt het jurkje een beetje ondeugend en waarmee deze ook perfect past in het rijtje van foute kerstkleding. Het jurkje is geschikt voor dames met de maat M/L.

Foute kerstkleding heren

We hebben natuurlijk niet alleen maar wat voorbeelden voor dames.. De foute kerstkleding voor heren mag natuurlijk niet achterblijven. Ook hiervoor hebben wij de drie leukste kostuums op een rijtje gezet.

1. Het kerstboom kostuum (gouden piek)

Natuurlijk staat ook hier op nummer 1, de heren variant van het kerstboom kostuum. Hiermee maak jij van elke gelegenheid een feestje want de gouden piek van jou valt zeker wel op. Ga lekker in het middelpunt van de belangstelling staan en pak jouw moment!

2. Het kerst kostuum

Moet je verplicht in pak komen naar de kerstborrel? Niemand heeft gezegd in wat voor pak. Hah, pak je kans om de clown uit te hangen tijdens de stoffige kerstborrel. En maak het feest tot leven met dit kerst kostuum. Deze hoort natuurlijk zeker weten in de lijst terug van foute kerstkleding voor heren!

3. Carry Me kerstman

Met het Carry me kerstman kostuum wordt jij de hele avond gedragen door de kerstman. Wie wil dat nou niet? Mensen moeten maar voor jou uit de kant gaan want jij maakt wel even een entree met de kerstman.. en dat kunnen niet veel mensen zeggen.

Foute kerstkleding goedkoop

Gelukkig kijk je nu op Confettifeest.nl. Confetti staat namelijk bekend als een budget feestkleding winkel. Hier vind je dan ook je foute kerstkleding goedkoop. Want al voor hele kleine en leuke prijsjes vind je bij ons van allerlei leuke en foute accessoires om jouw kerst outfit lekker fout te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elfen muts? Of kerst kniekousen. Je hebt zelfs een complete kerstman set voor maar liefst €5,00!