Kerstjurkjes kopen? Confettifeest.nl

Ooh la la, jij weet wel hoe je voor de dag moet komen tijdens de feestdagen. Bekijk snel welke kerstjurkjes jij het leukste vindt!


Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd

Kerstjurkjes

Nog geen idee wat jij moet aantrekken tijdens kerst? Geen probleem! Wij hebben hier onze leukste kerstjurkjes op een rijtje gezet. Van kort en sexy naar lang en lekker fout. Er zit vast en zeker wat voor jou bij. Zijn sommige kerstjurkjes toch net even iets te kort naar jouw mening? Je kunt er altijd nog een rode tutu onder dragen hierdoor krijgt de onderrok iets meer volume, zo verhelp je het korte probleem een klein beetje! Tip! Onthoud deze tip trouwens ook als je ooit een keer een Tiroler jurkje gaat kopen!

Kerstjurkjes dames

Onze kerstjurkjes voor dames zijn vrij divers, zo vind je de leukste kerstjurkjes in de traditionele kleuren rood en groen. Maar kan je ook zomaar de vrouwelijke variant van de kerstman zijn. Hoe dan ook zit er vast wel een leuk jurkje voor jou tussen. Verstopt tussen alle kerstjurkjes voor dames is ook de kerstcape. Speciaal voor de dames die toch liever geen jurkje aan trekken, maar wel verkleed willen gaan. Met de kerstcape kan je gewoon je eigenlijk kleding aan, maar kom je wel in stijl naar het feest.

Foute kerstjurkjes dames

Speciaal voor de dames die wel van een grapje houden hebben wij de foute kerstjurkjes! De foute kerstjurkjes voor dames bestaan onder andere uit de klassieke kleuren rood en groen gecombineerd, hiermee ben je een echte elf. Maar natuurlijk, de belangrijkste is toch wel het kerstboom jurkje. Deze blijft toch een aanrader voor de foute kerstjurkjes! Zo shine jij elke kerst weer!