Halloween maskers kopen? - Confettifeest.nl

Halloween maskers zijn helemaal perfect als je iedereen de stuipen op het lijf wilt jagen. Wat ook fantastisch is aan een Halloween masker is dat je direct klaar bent, geen gedoe met schmink wat er in de loop van de avond af kan zweten of die uren dat je voor de spiegel zit om je om te toveren in een griezel, nee, gewoon hoppa! Een masker op je hoofd en je bent klaar!


Lees meer…

101 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel

Wij verkopen een breed assortiment aan Halloween maskers en het is dan ook een grote hit binnen de Halloween feestgangers! Neem bijvoorbeeld 1 van de Fortnite maskers of het masker van The joker! Of.... Het Donald trump masker, ook een goede voor Halloween!

Het toffe is ook nog dat als jij nou zo'n Halloween masker of meerdere Halloween maskers hebt aangeschaft dat je deze ieder jaar nog kan gebruiken! Ook kun je je natuurlijk eens verstoppen achter een douche gordijn en je familie, vriend of vriendin laten schrikken. Ook is het grappig om s'nachts langs mensen hun huizen te lopen met een Halloween masker op en ze dan te laten schrikken. HAHA!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! >>Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!