Sprookjes kleding dames - Confettifeest.nl

Sprookjes kleding dames


Sprookjes kleding dames

Met een Sprookjes kostuum dames herleef je weer even de verhalen van vroeger. Je lag lekker warm onder de dekens, ingestopt met een leeslampje aan en pakte stiekem nog even het sprookjesboek onder je bed vandaan. Eigenlijk moest je al lang slapen maar nog even, nog even lezen hoe het verder ging met de boosaardige heks op het sprookjes bal.
Ja, leuk hoor die zoetsappige sprookjes herinneringen maar

HALLO?! Ik heb een sprookjes feest WAT moet ik aan?!

We kennen het allemaal, je staat voor je kledingkast en denkt JA NEE ik heb echt he-le-maal niks leuks. Niets aan de hand! Daarvoor zijn wij er!
We hebben veel keus in het sprookjes thema. Je kunt voor de kleine zeemeermin gaan en je kostuum helemaal afmaken met de Rode Ariël pruik. Of kies voor de blauwe zeemeermin pruik, die is ook super mooi!

Nee, leuk hoor die zeemeerminnen maar dat is niet helemaal mijn ding

Naast de vele keuzes in de meerdere zeemeerminnen kan je natuurlijk ook voor de prinsessen gaan!
Bijvoorbeeld; Disney prinses Belle, Prinses Rapunzel, Disney prinses Assepoester, Doornroosje, Frozen of de mooie Arabische prinses Jasmine en kom je met een man? Dan kun je natuurlijk ook als duo gaan, wij hebben namelijk ook veel keus in de mannelijke sprookjes kostuums!
Daarnaast hebben we het Heksen kostuum, Heksen kostuum dames, Elfen kostuum, Kabouter kostuum, Feeën kostuum en ook voor kinderen veel keus! Zoals bijvoorbeeld het Heksen kostuum kind! Neem maar gauw eens een kijkje in onze Sprookjes kostuums en je kleding dilemma is opgelost!Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!