Oktoberfest vrouw - Confettifeest.nl

Oelalala! Its time for... Een Oktoberfest vrouw! Maar wat is dat nou Confetti? Nou... Dat is een woest aantrekkelijke vrouw in een Tiroler jurk, Dirndl ju…


Lees meer…

36 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Grote voorraad
28 dagen bedenktijd

rk, Heidi jurkje of een Lederhosen dames. Er is ontzettend veel keus voor vrouwen binnen het Oktoberfest thema, je kunt gaan voor de wat kortere jurkjes of de juist langere traditionele Dirndl jurk.
Oktoberfest is iets waar je het hele jaar naar uit kunt kijken en wat vele feestgangers dan ook zeker doen! Oktoberfest is een van de grootste volksfeesten ter wereld. Het komt van origine uit München in Duitsland maar is inmiddels uitgegroeid tot vele steden en ook in Nederland. Tegenwoordig heb je Oktoberfest Sittard,Oktoberfest Den Haag en nog vele andere steden die blij mee doen aan Oktoberfest!

Tiroler jurk

Als een tiroler jurk goed gedragen wordt, springen de vrouwelijke vormen eruit. Aan de voorzijde van de Tiroler jurkjes bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd. Door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gelegd. Je moet er dan ook niet raar van opkijken wanneer de mannen hun ogen niet van jou af kunnen houden!

Dirndl jurk

Oostenrijkse vrouwen werden vroeger Dirndl genoemd, dit was een ander woord voor jonge vrouwe. In het Nederlands ook wel bekend als deerne. Tegenwoordig staan Dirndl jurkjes bekend als een traditionele jurk zoals ze bij volksfeesten gedragen worden, zoals het Oktoberfest. Dirndl jurkjes zijn van oorsprong wat langere jurken van een hoogwaardige kwaliteit.

Dan heb je ook nog de Heidi jurk en een Lederhosen dames, genoeg keuze dus!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.

Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek cartoon kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers! Ook raden wij aan dat als je langs komt in de winkel even een kijkje te nemen tussen de fopspullen, voordat je het weet lig je helemaal in een deuk!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!