Tuinbroeken - Confettifeest.nl

De tuinbroek is back en bijna overall!

Zo'n 175 jaar geleden is hij bedacht zodat mensen in deaardappelvelden keihard in hun tuinbroek carnaval konden vieren.. Ja!


Lees meer…

9 artikelen  


Heldere communicatie
Niet goed, geld terug

Ohnee: 175 jaar geleden isde tuinbroek bedacht om (je raad het al..) mee in de tuin te werken!


De tuinbroek geschiedenis
In de jaren 60 kwamen ze erachter dat je een tuinbroek nietalleen hoeft te zien als werkbroek. De tuinbroek past ook heel goedin het modebeeld en werd het langzaam een tuinbroek fashion item. Metdank aan de hippies natuurlijk, die houden wel van eenstatement maken, zo ook voor de tuinbroek! Dankjewel Hippies, voorhet schrijven van tuinbroek geschiedenis!


Van goedkope tuinbroek naargoud
In de jaren 70 keek men met steeds meer afschuw naar detuinbroek. 'Die goedkope tuinbroeken zijn voorkortgeschoren lesbo's met ongeschoren benen!' enzo geschiedde. Gelukkig kregen we in de jaren 80 te maken met hiphopen goeie muziek (zoals MC Hammer en KRS-One) die van een goedkopetuinbroek weer goud hebben gemaakt. BOOM baby! De tuinbroek isBACK!

De tuinbroek is bijna overall!

Tegenwoordigis de tuinbroek unisex en multifunctioneel: Makkelijk, modebewust enverkrijgbaar in elke vorm. De rode tuinbroek, groene tuinbroek,oranje tuinbroek, witte tuinbroek, gele tuinbroek, roze tuinbroek,blauwe tuinbroek: ga maar door! Carnaval tuinbroek, heren tuinbroek,dames tuinbroek, werk tuinbroek, beroeps tuinbroek of bedenk maar eeneen leuk thema. De tuinbroek kan altijd en bijna overall!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!