Toppers 2019 herenkleding en accessoires nodig? - Confettifeest.nl
28 dagen bedenktijd
Klantvriendelijk
Al 26 jaar een feestwinkel

Kies je Toppers 2019 heren kleding en maak je klaar voor dit legendarische knalfuif! Dit jaar een groots Happy Birthday Party en gaan we volledig Oer-Hollands rood wit blauw en over de TOP!

Originele en toch goedkope toppers heren kleding!
Confetti heeft ook voor de mannen goedkope toppers kleding! Zoek je een mooi Toppers pak, geschikt Toppers Tshirt of ga voor een unieke toppers 2019 tuinbroek! Alles is hier in rood wit blauw en bij ons slaag je voor een indrukwekkende goedkope Toppers 2019 outfit!

Dresscode Toppers 2019 is feestelijk Rood – Wit – Blauw
Dit jaar vormt onze toppers outfit de Nederlandse Vlag! De tweede ring gaat volledig in feestelijk rood, de eerste ring vult zich met een witte toppers outfit en het hele veld kleurt zich met blauwe toppers kleding. Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD waarbij je gegarandeerd slaagt bij Confetti voor Toppers 2019 kleding voor dames en heren!

Tweede Ring? Dan is jouw Toppers herenkleding rood!
VANDAAG IS ROOOOOD! De kleur van jouw rode toppers 2019 outfit! Confetti heeft veel rode toppers kleding en maak het af met rode accessoires zoals een boa, cape, zonnebril of rode heren pruik. Jouw toppers 2019 kleding is rood, sexy en TE GEK!

Eerste Ring? Dan is jouw Toppers herenkleding Wit!
Zing mee met Van Wit Hout! O wacht, ik bedoel zing mee in je witte toppers outfit! Ook bij ons vind je originele goedkope witte toppers kleding. Kies een onesie ijsbeer, een Romeins kostuum of een mooie disco blouse als outfit! Jouw toppers 2019 kleding is wit, wild en Óver de TOP!

Veldkaarten? Dan is jouw Toppers herenkleding blauw!

'Ik leef niet meer voor blauw!' Ojawel! Goedkope blauwe toppers kleding voor heren vind je ook bij ons! Van trainingspak, superman cape tot blauwe prins. Niks is bij ons te gek! Jouw toppers 2019 kleding is blauw, heet en WAUW!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!