Souvenirs van Groningen kopen? - Confettifeest.nl

YES! Souvenirs Groningen! Wij verkopen naast carnavalskleding en feestkleding ook pareltjes van souvenirs van de stad Groningen. Een souvenir kan een mooi aandenken zijn aan een herinnering uit Groningen, een zwoele zomeravond of een nacht flink stappen. Want dat is Groningen ook, een super leuke studentenstad en het uitgaan bruist dan ook aan alle kanten!


Lees meer…

4 artikelen  

filters


''Stadjers, studenten
Het allermooiste accent
Geen Frankrijk, laat staan Kameroen
Doe mij maar het gras,
Het gras van het Noorderplantsoen.''


Naast een mooi aandenken aan de stad Groningen is een souvenir ook een super leuk klein cadeautje! Of wil je de buitenwereld laten zien hoe te gek onze stad is, trek dan bijvoorbeeld het t-shirt Groningen aan en maak een wereldreis!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!