Oktoberfest pruiken - Confettifeest.nl

Oktoberfest pruiken maken jouw hele Oktoberfest kleding af! Ga jij voor een Tiroler jurk? En jouw vriendinnen voor


Lees meer…

1 artikelen  

Verwijder alle
filters


oberfest-dirndl-jurk">Dirndl jurkjes? Maak je Oktoberfest kleding dan helemaal af met een Oktoberfest pruik. Het Oktoberfest is steeds populairder binnen Nederland en het is dan ook een grote hit als jij een Oktoberfest jurkje aantrekt.
Of heb jij een eerste date? Probeer dan eens Tiroler jurk, je voelt je er zeker sexy in! Bij een Tiroler jurk bevinden zich veters waarmee de taille extra strak wordt ingesnoerd. Door het lage decolleté en een strakke taille wordt de aandacht volledig op de boezem gelegd.
Oktoberfest pruiken zijn natuurlijk de perfecte toevoeging aan jouw Oktoberfest kleding! Of heb jij gewoon zin eens blond haar te hebben? Dan zijn de Oktoberfest pruiken een super leuke optie!

Waarom zou je iets kopen bij de Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl.

Kom gezellig langs bij ons in de winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!