Neon wimpers kopen? - Confettifeest.nl

Neon wimpers

Neon wimpers

is een populair iets bij thema feesten. Heb jij bijvoorbeeld een jaren 80 thema feest? Een jaren 90 thema feest? Een neon feest? Of een ander tof thema feest? Dan is het he-le-maal perfect om je feest ouftit af te maken met Neon wimpers!
Lees meer…Een terugblik naar een onvergetelijke avond

De muziek galmde door de smalle gangen van het gebouw, ik manoeuvreerde mij tussen de menigte door op zoek naar een wat rustiger plekje. Neon lampen, neon roze, neon groen, dansende mensen in een neon outfit, het leek een palet vol van neon kleuren die zich samenvloeide door een druppel water.
Met haar hoofd deinsde ze zachtjes op de muziek, kleine plukjes haar verplaatsten zich over haar gezicht en haar lange slanke vingers bewogen mee op de muziek. Ze was elegant en iets viel mij aan haar op. Ze had ogen die ik nog nooit had gezien, af en toe ving ik een blik van haar op. Haar ogen gaven licht en haar wimpers maakte kleuren rijk.

Neon kleding

Kleurrijk, opvallend, populair herkenbaar van de jaren 80 stijl. Neon is een veel voorkomend thema op thema feesten.
Moet jij een feest geven en denk je van OMG NEE wat voor thema moet ik nou doen?! Dan raadt ik je aan om eens een kijkje te nemen in het neon thema. Het Neon thema is namelijk super breed en je kunt er ongelooflijk veel kanten mee op!
De Neon mode trend is dan ook weer helemaal in. Grote mode merken als Prada, Versace, Calvin klein verschijnen op de Catwalk met Neon kleding dames, neon kleding heren en make-up merken als Mac komen met Neon lippenstift, Neon wimpers en Neon nagellak.
Je kunt een oranje shopper kopen voor maar liefst € 1150,-. Dat gaan natuurlijk een beetje ver voor zo'n stukje stof, daarom verkopen wij voor een lage prijs de perfecte neon kleding, neon make-up, neon wimpers en neon accessoires.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80's, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retouneren!