Super Mario Bros kostuums. Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Toad, Peach

Een Super Mario Bros kostuum kopen doe je bij Confettifeest.nl. Niet alleen Mario, maar ook Luigi, Wario, Waluigi, Toad en prinses Peach vin…


Lees meer…

2 artikelen  

filters


d je bij Confettifeest.nl. Ook hebben we Mario, Luigi en Wario jurkjes voor dames. En dan kunnen de kinderkostuums natuurlijk ook niet ontbreken. Voor kinderen hebben we Mario, luigi en Peach. Dus wilt u met het hele gezin naar carnaval?, dan kunt u in één thema met zijn allen verkleed! Leuke bijkomstigheid is dat de kostuum ook nog eens zeer goedkoop zijn bij Confettifeest.nl.

Opkomst Super Mario Bros

Super Mario is bekend van de Nintendo 8 bit. De Nintendo 8 bit, ofwel de Nes genoemd is in 1985 op de markt gebracht. Sindsdien is Mario super populair. In het eerste spel waren nog niet alle figuren die wij nu kennen aanwezig. Maar toen de super Nintendo uitkwam zijn er steeds meer figuren bij gekomen. Bij bijvoorbeeld super smash bros kon je met heel veel verschillende karakters vechten. Inmiddels zijn alle Nintendo consoles onafscheidelijk met Mario, voor elke nieuwe Nintendo worden weer verscheidene Mario Games uitgebracht.