Goedkope oranje koningsdag artikelen

Een echt goedkope koningsdag outfit scoren doe je bij Confettifeest.nl Vroeger bekend als Koninginnedag, onze nationale feestdag ter ere van onze koning…


Lees meer…

68 artikelen  . De meeste mensen zijn vrij op Koningsdag en dat is een extra reden voor een feestje. En bij Koningsdag hoort natuurlijk een outfit! Wij bieden u de leukste complete koningsdag outfits. Maar wilt u liever zelf iets samenstellen? Dan hebben we ook genoeg accessoires om een leuke koningsdag outfit samen te stellen. Wat te denken van een mooie koningskroon met scepter? Met de kroon waant u zich even als de echte koning! Kijk eens rond en bestel direct de perfecte outfit voor het aankomende Koningsdag feest.

Koningsdag in Groningen

In 20014 kwam de toenmalig koningin Beatrix naar de stad Groningen. In 2018 komt de koning op bezoek in Groningen. Groningen maakt zich op voor een geweldig feest! Op 27 april zal de stad oranje kleuren. Zorg dus dat je je koningsdag outfit op tijd in huis hebt. Want wanneer je op 27 april niet in het oranje gehuld zal zijn, zal je uit de toon vallen. We hebben shirts, hele kostuums,jurkjes, hoedjes, schmink, haarverf, en zeer veel andere oranje artikelen. Dus voor ieder wat wils!