Koningsdag kleding vrouwen - Confettifeest.nl

Koningsdag kleding voor vrouwen, zoals een oranje shirt of een leuk topje kopen doe je bij Confettifeest.nl. Wij bieden u koningsdag kleding tegen spotprijzen! Wi…


Lees meer…

8 artikelen  


28 dagen bedenktijd
Oranje Pak
Oranje pak bestaande uit een jasje, broek en stropdas; in 5 maten. Het kostuum valt klein uit, dus bestel een maat groter dan u normaal heeft.
€ 35,-
 

lt u gewoon een simpel oranje shirt voor koningsdag?, dan betaald u slechts € 5,- of wilt u misschien iets uitgebreider verkleed? Dan is de tuinbroek misschien iets voor u! Voor slechts € 17,50. Of het oranje pak. daarmee valt u echt op tijdens koningsdag! Het oranje pak is mooie uitvoering en kan wel worden gezien als het topstuk van onze collectie van deze koningsdag. Wij bieden u het oranje pak aan voor maar € 35,- ! Dus bent u op zoek naar koningsdag kleding voor vrouwen en wilt u er niet te veel geld aan uitgeven? Dan bent u bij Confettifeest.nl op het juiste adres!

Koningsdag kleding kopen?

Wilt u de koningsdagkleding eerst even in het echt zien? U kunt uw koningsdag outfit ook bij ons in de winkel kopen. En als u mazzel heeft, wanneer u in de koningsdag periode langs komt maakt u in de winkel ook nog kans op fantastische prijzen!