Kleurlenzen voor één dag voor € 7,95

Witte, rode en zwarte kleurlenzen zijn toch wel de meest populaire kleurlenzen van dit moment. Nieuw in ons assortiment dit jaar, zijn onze dagl…


Lees meer…

28 artikelen  


Grote voorraad
Al 26 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie
Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd

enzen. Omdat de meeste mensen de lenzen toch maar één keer willen dragen, maken wij langzaam de switch van maandlenzen naar dag lenzen. Dit jaar hebben we een selectie voor u gemaakt van de meest populaire lenzen. Zo hebben we gekozen voor de best verkopende lenzen van de afgelopen jaren. Op die manier kunnen wij u een nog scherpere prijs bieden voor de lenzen die u nodig heeft. De kleurlenzen worden veel gebruikt voor halloween feestjes.

Witte en zwarte daglenzen

De zombie witte kleurlenzen en de zwarte kleurlenzen zijn de meest in het oog springende lenzen. Zowel met de witte als de zwarte krijg je een doodse blik in de ogen. Voor zombies wordt vaak gekozen voor de witte lenzen. Dit jaar ook nieuw zijn de new white zombie lenzen. De new white zombie lenzen bedekken ook het gedeelte bij uw iris. Dit betekend wel dat uw zicht er wel iets minder op wordt. Het schijnt zo te zijn dat u in het donker echter nog wel redelijk door de lenzen kunt zien. Maar wij raden u aan om de nieuw white vooral voor fotoshoots en dergelijke te gebruiken. Met de zwarte lenzen lijkt het alsof uw ziel uit het lichaam is gezogen. Ze worden vaak gedragen voor karakters uit horror films, zoals bijvoorbeeld het meisje uit de film ''The Shining''.

Halloween lenzen

De kleurlenzen worden het meeste gedragen tijdens de Halloween periode. Daarom is er een selectie gemaakt van alleen de allerengste lenzen die er zijn. met onze daglenzen kun je iedereen de stuipen op het lijf jagen! Zo kun je je tijdens halloween gaan verkleden als één van die enge zombies van bijvoorbeeld de Walking dead, of één van de vele enge karakters uit jouw favoriete horror film. De kleurlenzen helpen je om er een totaal andere look op na te houden. Met een beetje extra schmink zal niemand je herkennen en zul je geheel anoniem mensen kunnen laten schrikken.