Jaren 80 kleding mannen - Confettifeest.nl

Jaren 80 kleding mannen


Jaren 80 kleding mannen

De Jaren 80 kleding mannen bestond uit showen van dure kleding en sieraden om je rijkdom te laten zien maar het was ook in om sportieve kleding te dragen zoals het jaren 80 trainingspak gecombineerd met jaren 80 accessoires zoals felgekleurde zweetbandjes. In het begin van de jaren 80 kleding waren de sportbroeken minder strak dan bijvoorbeeld de wielrennersbroekjes en de spandex die halverwege de jaren 80 kleding erg populair werden. De mannen in de jaren 80 kleding droegen vaak ook sportshirts die heerlijk strak of getailleerd zaten. Fluweel, wat we eigenlijk ieder jaar weer terug zien in de mode, was toen ook al erg in. Mannen droegen fluwelen jaren 80 trainingspakken, hmmmm lekker zacht en ook nog eens heel erg comfortabel. Wij verkopen daarom nu ook een jaren 80 trainingspak fluweel!

Rode rozen, wijn en sexyness

De zwoele jaren 80 kleding werd deels beïnvloed door de New Wave muziek van dat moment, die jaren 80 kledingstijl werd 'New Romaticism' genoemd. Blouses, kragen, piratenjassen, hoeden waren dan ook he-le-maal het ding in de jaren 80 kleding! Het haar bij deze sexy jaren 80 stijl was vaak felgekleurd en de mannen gebruikten veel make-up zoals lippenstift, eyeliner en oogschaduw. Ze draaiden veel David Bowie, Adam and the Ants, Boy George en Duran Duran.

YES! Wat meer kleur in de jaren 80 kleding

Halverwege de jaren 80 kleding werd de jaren 80 kleding mannen een stuk kleurrijker. Niet alleen bij sportkleding werd het kleurrijker in de jaren 80 maar ook ook felgekleurde overhemden of shirts waren helemaal het ding. Die droeg je dan onder je blazer of colbert. Ook waren de foute Hawaï blouses in maar wat zich helaas niet heel erg ver strekte, het bleef vooral populair binnen Amerika. Al deze kleurrijke jaren 80 kleding gezelligheid werd vooral aangewakkerd door de populaire televisieseries uit de jaren 80 waaronder Miami Vice en Magnum P.I.

Jaren 80 kleding mannen kopen?

Het jaren 80 thema is een veelvoorkomend thema onder de feestgangers. Dit thema is perfect als jij een onvergetelijk CRAZY feest wilt geven of iedereen omver wilt dansen op de dansvloer maar ook is het jaren 80 thema perfect voor carnaval. Kan je nou niet echt goed hakken? Dan hebben wij hier een gouden tip: Kei gek doen en maak met je handen het gebaar alsof je een motor start, dat komt zeker indrukwekkend over! En daarnaast, maak jij het plaatje natuurlijk he-le-maal af met 1 van onze prachtige jaren 80 trainingspakken. Want BAM! Dan val je echt wel op!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!


Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!