Halloween kostuums - Confettifeest.nl

Echt goedkope feestkleding en feestartikelen voor Halloween vind je hier op Confettifeest.nl! We hebben volledige Halloween kostuums. Maar ook een heel groot assortiment met losse Halloween artikelen. Waarmee u uw eigen Halloween kostuum kunt samen stellen.


Lees meer…

372 artikelen  


Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie

Halloween in Nederland

Halloween is een feestdag die voornamelijk in landen als Amerika, de Verenigde staten en Ierland gevierd wordt. Maar ook in Nederland wordt Halloween steeds populairder! Wat te denken van bijvoorbeeld Walibi Fright night. Daar komen ieder jaar duizenden bezoekers op af. Die zich uitdossen met de mooiste Halloween kostuums. Ook in veel dorpen en steden wordt Halloween steeds populairder. In de steden komt dat voornamelijk door de internationale studenten die het feest naar Nederland meebrengen. In de dorpen zijn ze er al wat meer aan gewend door de vele spooktochten die daar worden gehouden.

Wat is Halloween?

Halloween staat bekend als een feest waarbij je je verkleed als een eng monster of een spook, waar voor kinderen het traditionele trick or treat vaak op het programma staat. Staat Halloween voor jongeren en volwassenen vaak in teken van thema- of verkleedfeesten. Kijk eens rond en bestel direct uw perfecte Halloween kostuum voor het aankomende Halloween feest.

Wanneer is Halloween?

Halloween wordt ieder jaar gevierd op 31 oktober.